Kuva: Getty Images

Floor Jansen urastaan Nightwishissa - "Se muutti kaiken"

13.11.2018 16:45 - Lauri Kujanpää

Jansenin projektibändin Northwardin albumi julkaistiin lokakuun 19. päivä.

Floor Jansen, 37, liittyi Nightwishin hurjan muutoksen keskellä. Bändi oli juuri eronnut edellisen laulajan, Anette Olzonin, kanssa kesken USA:n kiertueen ja Floor hälytettiin hätiin muutaman päivän varotusajalla.

Nyt yli 6 vuotta yhtyeessä laulanut Jansen kertoi FaceCulture-lehdelle, millasta bändissä on ollut.

- Kemia ihmisten välillä on tärkeää olla hyvä ja se on Nightwishissa ollut niin alusta asti. Yksi suuri haaste minulle yhtyeessä on ollut laulaa jonkun muun tekemiä kappaleita. On kuitenkin hienoa, että voin itse kehitellä niihin ideoita ja ehdottaa Tuomas Holopaiselle (Nightwishin pääasiallinen säveltäjä), että mitä hän on mieltä. NIin ei voisi tehdä, jos kemiat eivät kohtaisi ja olo ei olisi rento.

Jansenin matka Nightwishissa on vaikuttanut vahvasti myös naisen siviilielämään.

- Kuka ihme ikinä odottaisi, että Nighwishin kaltainen yhtye soittaisi sinulle ja pyytäisi mukaan? Kyllä ,se muutti kaiken. Minun suhteeni ei kestäny sitä. Minä jopa muutin kahdesti. Joten, jos katsoo minun viimeistä kuutta vuottani, ei mikään ole enää ennallaan.

Jansenin projektibändin Northwardin albumi julkaistiin lokakuun 19. päivä. Nightwishia voi mennä ihastelemaan Suomessa tämän vuoden lopussa Turkuun ja Helsinkiin.

Tuosta vielä upea live-veto loppuunmyydyltä Wembley Arenalta.

Lue myös: Nightwishin kiertue huipentuu Hartwall Arenalle - seuraavan kerran yleisön edessä 2020

Lue myös: Nightwishille suuri kunnia - nostettiin Sibeliuksen rinnalle kunniagalleriaan

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat