Kuva: Getty Images

Linkin Parkin basisti pohtii yhtyeen tulevaisuutta - "Rakastamme edelleen yhdessä hengailua"

12.12.2018 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Yhtyeen rakastettu keulakuva Chester Bennington kuoli heinäkuussa 2017.

Linkin Park -yhtyeen basisti Dave "Phoenix" Farrel, 41, pohtii tuoreessa haastattelussa bändin tulevaisuutta. Yhtye koki pysäyttävän hetken heinäkuussa 2017, kun laulaja Chester Bennington menehtyi.

Näin Farrel kertoi SiriusXM:lle.

- Se on hyvä kysymys, mitä tapahtuu. Helpoin vastaus on varmaankin, että en tiedä vielä. Me yhtyeen jäsenet rakastamme vieläkin yhdessä hengailua. Luulen myös, että tulemme tekemään musiikkia, koska me kaikki haluamme sitä. Meillä on kuitenkin edessä iso prosessi siinä, että mitä haluamme tehdä ja miltä se tulee näyttämään. Minulla ei ole mitään aikatauluja missään, joten on todella vaikea sanoa tulevaisuudesta mitään tarkkaa.

Farrel jatkaa kehumalla Linkin Parkin fanikuntaa.

- Ollakseni rehellinen, yksi hienoimmista asioista ikinä ovat olleet fanit ja fanien tuki kaikessa tässä. Esimerkiksi sosiaalinen media voi olla todella negatiivinen paikka, mutta itse olen nähnyt noin 99,9 prosentia pelkkiä positiivisia kommentteja ja fanit todellakin haluaisivat kuulla meistä lisää. Se on jotain todella spesiaalia ja olen siitä todella kiitollinen.

Linkin Park on myynyt maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa albumia ja useat fanit odottavat jännittyneenä, mitä yhtye tekee tulevaisuudessa. Saapa siis nähdä, mitä tulevan pitää.

Lue myös: Muusikkokollegat muistelevat kuollutta Linkin Park-solistia järkyttyneinä: "Sydäntäsärkevää"

Lue myös: Kuolleen Linkin Park -laulajan perhe haluaa pitää hautajaiset vain lähipiirin kesken

Lue myös: Muusikkokollegat muistelevat kuollutta Linkin Park-solistia järkyttyneinä: "Sydäntäsärkevää"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat