Kuva: AOP

Sebastian Bach tylyttää Skid Row'ta - "Ehkäpä he ovat ne, joiden kanssa on vaikea työskennellä"

31.12.2018 09:45 - Lauri Kujanpää

Bach haluaisi julkaista vanhat levyt deluxe-painoksina.

Kultakurkku Sebastian Bachin, 50, ja hänet supertähdeksi nostaneen yhtyeen Skid Row´n tiet erkanivat yli 20 vuotta sitten. Bach on sen jälkeen musisoinut sooloartistina ja Skid Row taas vaihdellut laulajaa useammankin kerran.

Bach lähetti tuoreessa Ultimate Classic Rockin haastattelussa terveisiä ex-yhtyeensä suuntaan.

- Kaikkea hyvää heille uuden bändin kasaamisessa päälle viisikymppisinä. Suurin osa tuon ikäisistä muusikoista soittaa faneille, jotka heidät nostivat suosioon, ja antavat heille mitä he haluavat, Bach tylyttää ja jatkaa.

- Yksi asia, mikä minut tekee vihaiseksi on se, että saamme edelleen rojaltisekkejä ja se saa minut taas tuntemaan syyllisyyttä, sillä tiedän fanien haluavan deluxe-painoksia - kuten esimerkiksi Guns N' Roses tekee. En pysty viestittelemään näille kavereille, mutta eihän meidän tarvitse edes pitää toisistamme, että saisimme vanhat albumit uudelleen ulos. Tuntuu kuin hakkaisi päätä seinään.

Vielä lopuksi Bach haluaa sanoa, että ehkäpä yhtyeen olisi syytä katsoa peiliin.

- Teillä on ollut Skid Row'ssa seitsemän helvetin laulajaa, joten ehkäpä te olette ne, joiden kanssa on vaikea työskennellä. Minulla on ollut sama soolobändi nyt 10-15 vuotta eikä ole ollut mitään ongelmia. Kuten ei ole ollut missaan muussakaan projektissa, kuten Broadwaylla tai Netflixin kanssa. Ehkäpä vain he ovat ne, joiden kanssa on vaikea työskennellä.

Useat fanit varmasti haluaisivat nähdä Bachin vielä joskus Skid Row'n keulilla, mutta näistä puheistä päätellen aika kaukana siitä asiasta vielä ollaan.

Lue myös: Sebastian Bach raivostui rock-toimittajalle: "Vedä käteen!"

Lue myös: Skid Rown kitaristi hehkuttaa yhtyeen uutta keulakuvaa - "Hän pystyy laulamaan mitä vain"

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat