Kuva: AOP

Entinen Megadeth -kitaristi meinasi hakea Madonnan yhtyeeseen - "Olin silloin koditon"

06.01.2019 09:15 - Lauri Kujanpää - Luettu 545 kertaa

Friedman työskentelee edelleenkin muusikkona ja on arvostettu sooloartisti sekä kitaristi.

Muun muassa Megadethin menestyslevyillä Rust in Peace ja Countdown to Extinction kitaroinut Marty Friedman, 56, kertoi tuoreessa The Metal Voicen haastattelussa, että meinasi hakea myös Madonnan yhtyeeseen.

- Madonnan koetilaisuus oli samalla viikolla kuin Megadethin. On siis ymmärrettävää, että miksi en lopulta mennyt sinne. Olisin voinut soittaa Madonnan kanssa vaikka heti, sillä olin silloin koditon ja asuin vain eri naisten luona. Pidin aina Madonnasta ja onneksi Madonnalla on nyt todella hyvä kitaristi, Monte Pittman, joka on täynnä metallia, Friedman kertoo.

Hän myös kertoo, että siihen aikaan ajat olivat sellaisia, että koesoittoihin pystyi vain osallistumaan.

- He eivät tienneet minusta, mutta minä tiesin kyllä siitä koesoitosta. Se oli vähän kuin näyttelijöiden "casting call". Asuin Hollywoodissa, joten tuollaiset asiat kantautuivat heti korviini. Niin se kävi siihen aikaan - sitä soitteli minne hyvänsä töiden perässä ja sieltä vastattiin tyyliin "Okei, tule ensi viikonloppuna".

Friedman työskentelee edelleenkin muusikkona ja on arvostettu sooloartisti sekä kitaristi. Hän asuu tällä hetkellä Tokiossa.

Lue myös: Megadethin Dave Mustaine: Motörhead vaikutti moniin ihmisiin

Lue myös: Megadethin basisti David Ellefson oli ehdolla Metallicaan - jopa kahdesti

Lue myös: Megadethin Dave Mustaine nöyryytti fania kesken keikan - katso video

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat