Kuva: Shutterstock

Nyt on kova! Kolme legendaarista rock-yhtyettä äänittävät uutta musiikkia tämän vuoden aikana

01.02.2019 12:45 - Niki Miettinen

Scorpions, Kansas ja Skid Row suunnittelevat uusia albumeja.

Kolme legendaarista rock-bändiä, Scorpions, Kansas ja Skid Row, palaavat studioihin tekemään uutta musiikkia tämän vuoden puolella. Yhtyeet ovat suunnitelleet albumien valmistuvan myös vielä kuluvan vuoden aikana.

Scorpions on viimeksi julkaissut uutta materiaalia neljä vuotta sitten, kun Return to Forever -albumi ilmestyi vuonna 2015. Albumin jälkeen rumpali James Kottakin, 56, tilalle tuli Motörheadista tuttu Mikkey Dee, 57, jonka työpanosta Scorpionsin kitaristi Rudolf Schenker, 70, ylisti Headbangers Lifestyle -lehdelle.

- Mikkey on erinomainen lisä Scorpionsiin, koska hän saa meidät lopettamaan turhan kinastelun ja keskittymään olennaiseen. Hän on myös erittäin luova persoona, minkä ansiosta uusi levy tulee olemaan tuoreen kuuloinen.

Muutoksia on tapahtunut myös Kansas-yhtyeessä, kun Tom Brislin, 46, korvaa David Mainonin bändin pianistina. Yhtyeen rumpali Phil Ehart, 67, kertoi asiasta Musicplayers-julkaisun tiedotteessa.

- Olemme varmoja, että fanimme pitävät siitä, mitä Tom tuo meidän musiikkiimme. Harjoitukset ovat kevään kiertuetta varten edenneet hyvin. Palaamme studioon elokuussa äänittämään uutta albumia vielä ennen kuin jatkamme kiertuetta syyskuussa, Ehart kommentoi.

Skid Rown tuleva albumi on taas heidän United World Rebellion -levytrilogian päätösosa, kertoo Balbbermouth-julkaisu. Trilogian aikaisemmmat osat ovat 2013 vuoden United World Rebellion: Chapter One sekä vuoden 2014 Rise of the Damnation Army – United World Rebellion: Chapter Two. 

Kappaleiden kirjoittamisessa yhtyettä on auttanut Slipknotin Corey Taylor, 45. Skid Row aloittaa uuden albumin nauhoitukset helmikuussa.

Lue myös: Skid Row´n debyyttialbumi täytti 30 vuotta - Sebastian Bach paljastaa hämmentävän yksityiskohdan

Lue myös: Scorpions-legenda valitsi omat suosikkinsa yhtyeen katalogista - tsekkaa miehen top 5

Lue myös: Kansas ei tulekaan Suomeen esiintymään - "liian vaarallista matkustaa Eurooppaan"

Lähde: UltimateClassicRock

Uusimmat