Kuva: AOP

Ghost-keulakuva Tobias Forge työskentelee uuden materiaalin parissa - levy ulkona jo ensi vuonna?

06.02.2019 13:00 - Lauri Kujanpää

Bändin tuorein albumi Prequelle oli menestys ja nousi Billboad 200 -listalla sijalle 3.

Vastikään ilman maskia julkisuudessa esiintynyt Ghost-yhtyeen johtohahmo Tobias Forge, 37, on kertonut Billboardin haastattelussa, että on jo työskennellyt kuukausien ajan uuden materiaalin parissa, ja yhtye astelisi studioon vuonna 2020. Levy olisi myös tarkoitus julkaista samana vuonna, kertoo Blabbermouth-sivusto.

- Minulla on hyvin vahva fiilis siitä, mitä haluan tehdä. Minulla on paljon asioita sävellettynä ja tiedän, että kun alan kunnolla työskentelemään, levystä tulee todella inspiroiva. Dramaturgia levyissä ja tarinoissa on yhä enemmän kietoutuneempaa nykypäivänä, mistä pidän suuresti. Se on kuin työskentelisi sarjan kanssa - sinulla on hahmosi, ja voit ottaa asioita pois ja lisätä niitä. Voit siis tehdä mitä huvittaa, mikä on tärkeää, Forge kertoo.

Ghostilla riittää vielä tehtävää, sillä yhtye kiertää muun muassa tänä vuonna Metallican kanssa. Forge aluksi mietti EP:n julkaisua tänä vuonna, mutta nuo suunnitelmat ovat nähtävästi jäissä.

Bändin tuorein albumi Prequelle oli menestys ja nousi Billboad 200 -listalla sijalle 3. Sen suurimmat hitit ovat olleet kappaleet Dance Macabre sekä Rats. Ghost nappasi myös kaksi Grammy-ehdokkuutta parhaan rock-levyn -, sekä parhaan rock-kappaleen kategoriassa.


Lue myös: Ghost-keulakuva Tobias Forge esiintyi julkisuudessa ilman maskia - katso

Lue myös: Menoa ja meininkiä - Ghost esittelee vauhdikasta kiertuetunnelmaa

Lue myös: Metallica saapuu Suomeen! Luvassa todellinen jättikonsertti

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat