Kuva: AOP

Lemmy yritti iskeä Slashin tyttöystävää - 'Se oli ensimmäinen kerta, kun näin Lemmyn'

20.02.2019 13:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Slash kuuli Alx Rosen laulua ensimmäisen kerran kasetilla.

Guns 'N Roses -kitaristi Slash, 53, antoi pitkän haastattelun Kerrang-lehdelle, jossa käytiin läpi miehen uran vaiheita. Slash muun muassa kertoi, että hänellä on ollut pitkä historia päihteiden kanssa.

- Siitä ei tullut ongelma ennen vuotta 2005, jolloin ajattelin, että se ei ole hauskaa enää ja tilanne meni aika huonoksi. Vuonna 2001 olin myös hyvin sairas alkoholimyrkytyksestä, mutta silti jatkoin sitten juomista.

Slash jakoi myös ensimuistonsa Lemmystä.

- Minun ensimmäinen Lemmy-kokemukseni oli itseasiassa The Rainbow -baarissa. Olimme siellä pre-Gunnareiden kanssa ja tyttöystäväni oli mukana. Istuimme siellä ja en ollut silloin mitään. Kun kävin kusella ja tulin takaisin, Lemmy istui pöydässämme. Hän jutteli naiselleni ja olin asiasta todella jännittynyt. Tyttöystäväni lähinnä mietti, että kuka helvetti tuo on ja miksi minä en tee mitään. Lemmy lopulta tajusi, että hän on tilanteessa kolmaspyörä, joten hän nousi ja lähti. Sanoin vain tyttöystävälleni "Etkö tiedä, kuka tuo oli?"

Slash kuuli ensimmäisen kerran Alx Rosen laulua kasetilla.

- Izzy Stradlinilla (Gunnareiden perustajajäsen) oli kasetti, jossa oli korkeaa laulantaa. Minun ensimmäinen ajatukseni oli, että tuo on todella sielukasta. Siinä oli blues-tyylinen melodia. Sellaista ei yleensä kuule, että kuinka melodian voi pitää kasassa niin luonnostaan, Slash kehuu.

Lue myös: Slash muistelee Welcome to the Jungle -kappaleen tekoa - "Siinä oli jotain maagista"

Lue myös: Slash muistelee Welcome to the Jungle -kappaleen tekoa - "Siinä oli jotain maagista"

Lähde: Kerrang

Kilpailut

Uusimmat