Kuva: all over press

Nikki Sixx kehuu Suomea Voice.fi:lle: "Maaginen paikka"

07.03.2019 23:15 - Lauri Kujanpää

Mötley Cruen elämäkertaelokuva julkaistaan 22. maaliskuuta Netflix-palvelussa.

Mötley Crüen elämäkertaelokuvassa The Dirtissä käydään läpi yhtyeen hurja tarina, joka nousi suureen menestykseen jo The Dirt -elämäkertakirjan myötä. Yhtyeen johtohahmo Nikki Sixx, 60, kertoo Voice.Fi:lle, että hänen oma lapsuutensa oli hyvin raaka.

- Ennen Mötley Crüeta nukuin ihmisten sohvilla, nukuin puistoissa ja siltojen alla. Minulla ei ollut mitään ja minulla oli hirveä lapsuus. Halusin kehittää itseäni ja muuttaa menneisyyteni menestykseksi, sillä ajattelin, että se parantaa haavat. Kuten elokuvassakin näette, vaihdan nimeäni, sillä halusin menneisyydestäni kokonaan eroon. Varsinkin ensimmäisellä albumillamme kuulee niitä masentavia tarinoita, joita kävin läpi. On surua ja itsemurhia, Sixx kertoo ja jatkaa:

- Yhtyeemme oli aina sellainen. Jaoimme omia tarinoitamme yliannostuksista, Los Angelesin tapahtumista, Vince Neilin tyttären kuolemisesta ja niin edelleen. Siksi meidän oli helppoa tehdä rehellinen elokuva, sillä olemme aina olleet hyvin avoimia.

Sixx on vieraillut Suomessa usein ja kehuu rakasta kotimaatamme.

 - Rakastan Suomea. Se on maaginen paikka ja olen vienyt vaimonikin sinne. Helsinki on mahtava ja fanit ovat upeita.

- Koko Eurooppa on niin kaukana Los Angelesista, että se tuntuu hassulta. Kun tulemme Eurooppaan, niin se on aina eksoottista ja jännittävää. Kaipaamme fanejamme siellä, Sixx päättää.

Haastattelun edelliset osat voit lukea tästä ja tästä.

Voice.Fi ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mötley Crüe -legenda Nikki Sixx Voice.Fi:lle - "Elämämme oli mielenkiintoista, mutta myös rankkaa"

Lue myös: Nikki Sixx ei pelkää muutosta - "Samojen asioiden toistaminen olisi minulle helv*tti"

Kilpailut

Uusimmat