Qstock vahvistaa esiintyjäkaartiaan - muun muassa Kingston Wall soi Oulussa

28.02.2019 11:04 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Thirty Seconds To Mars (US), The Offspring (US), Ville Valo & Agents ja Airbourne (AU).

Qstock vahvistaa esiintyjäkaartiaan kovalla julkistuksella. Festivaali tiedottaa, että kotimainen psykedeelisen rockin superkokoonpano Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB nähdään festareilla.

Entiset Kingston Wall -muusikot Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki sekä Von Hertzen Brothers löivät hynttyynsä yhteen Kingston Wallin edesmenneen laulaja-kitaristin Petri Wallin 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, mutta kovan kysynnän vuoksi yksittäinen juhlakeikka on paisunut lukuisten esiintymisten juhlavuodeksi.

Myös Haloo Helsinki! -yhtyeen jäsenet saapuvat Qstockiin tällä kertaa sooloprojektiensa kanssa. Elli Haloon Ellips sukeltaa 1970-luvun kokeellisen rockin maailmaan, kun taas Jeren ja Leon Stereo-duon tyylinä on EDM. Qstockin muita uusia esiintyjäkiinnityksiä ovat kevään aikana uutta musiikkia julkaisevat Chisu, Pariisin Kevät ja Olavi Uusivirta. 

Aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Thirty Seconds To Mars (US), The Offspring (US), Ville Valo & Agents ja Airbourne (AU). Esiintyjäkattausta täydennetään kevään mittaan. Valmis ohjelma aikatauluineen julkistetaan toukokuun alkuun mennessä.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.-27.7.2019. Lisätietoja Qstockin nettisivuilta.

Lue myös: Ville Valo & Agents myi hetkessä kultaa - Ville Valolta herkkä kiitos äidilleen

Lue myös: Vuoden 1969 Woodstock-festivaalin palkkiot julkistettiin - Jimi Hendrix nettosi hurjan summan

Kilpailut

Uusimmat