Kuva: all over press

Nikki Sixx perustelee KISS-hyökkäystään - "Se oli meidän idea"

02.03.2019 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mötley Crüe on julkaissut uutta musiikkia pitkän ajan jälkeen.

Uutisoimme viime viikolla, kuinka Nikki Sixx, 60, syytti KISS-yhtyettä Mötley Crüen lavasteiden varastamisesta. Nyt Sixx perusteli asiaa Kerrang-lehden haastattelussa.

- En mennyt katsomaan KISS:n keikkaa Los Angelesissa. Ensin täytyy sanoa, että pidin todella paljon KISS:n aikaisemmasta musiikista, kun olin pieni poika, joka opetteli vasta soittamaan, Sixx kertoo ja jatkaa:

- Mutta se asia, mikä minua ja bänditovereitani todella häiritsi, olivat ne lavasteet. Me rakensimme ne suuret "kourat", jotka kuljettivat meitä lavalla. Kun näin samoista lavasteista videon KISS:n keikalta, olin tyrmistynyt. Minusta se ei ollut todellakaan coolia. On myös typerää, että yritys, joka meidän lavasteet teki, rakensi myös KISS:lle samanlaiset. Se vain häirtisee minua. Nuo rakennelmat olivat meidän juttu, ja ihmisillä saattaa olla niistä julisteita seinällä, ja nyt KISS matkii niitä. Tietenkin kaikki me käytämme pyroja ja niin, mutta tuo varastettu idea. Meidän idea.

Mötley Crüe on aktivoitunut tekemällä uutta musiikkia, sekä julkaisee elämäkertaelokuvan The Dirt Netflix-palvelussa 22. maaliskuuta. Saapa nähdä, nähdäänkö yhtyettä vielä keikallakin.

Lue myös: Nikki Sixx syyttää KISS-yhtyettä lavasteidensa varastamisesta - "Olen pettynyt"

Lue myös: Nikki Sixx ei pelkää muutosta - "Samojen asioiden toistaminen olisi minulle helv*tti"

Lue myös: Mötley Crüe -legenda Nikki Sixx Voice.Fi:lle - "Elämämme oli mielenkiintoista, mutta myös rankkaa"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat