Kuva: AOP

Joe Lynn Turner paljastaa musiikissaan salaliittoja - "Mielenhallintaa ja Illuminatia"

02.03.2019 16:15 - Lauri Kujanpää

Turner aloittaa sooloalbumin teon tänä vuonna.

Muun muassa Rainbowssa ja Deep Purplessa äänihuuliaan käyttänyt Joe Lynn Turner, 67, tunnetaan varsinkin legendaarisesta lauluäänestään. Mies kiertää tällä hetkellä The Night with Rock Classics -kiertueella muun muassa Glenn Hughesin kanssa.

Turner kertoo Radio Cityn juontaja Henri Laukalle, että aloittaa kesällä uuden sooloalbumin tekemisen.

- Valmistaudun uuden albumin tekoon, joka tulee olemaan ehkä hieman synkempi ja "hevimpi" kuin ennen. Mutta ne puolet ovat aina olleet minussa. Peter Tägtgren (Pain, Hypocrisy) kirjoittaa ja tuottaa albumin kanssani. Aloitamme demotuksen näillä näkymin heinäkuussa ja albumi toivottavasti julkaistaan vuoden vaihteessa.

Turner kertoo haastattelussa, että haluaa paljastaa musiikissaan salaliittoja.

- Yritän musiikissani paljastaa asioita, joita ihmiset kutsuvat salaliitoiksi, vaikka ne ovatkin oikeasti totuuksia, joita hallitukset tekevät ihmisille. Mielenhallintaa, Illuminati-tyyppisiä juttuja, lasten seksiorjuuttamista, sellaisia asioita. Maailmanlopun visioita, jotka näyttävät tulevan toteen raamatullisesti ja muilla tavoilla. Teen paljon tutkimustyötä ja täytyy sanoa, että jos silmäsi ovat auki, ja olet "hereillä", alat nähdä, että tapahtuu asioita, joita ihmiset eivät ole ennen huomanneet. Ihmiset ovat aina luottaneet hallitukseen. Tapahtumat, kuten Pariisin mellakat osoittavat, että ihmiset vihdoinkin ymmärtävät, että heiltä viedään vapaus ja oikeudet sen sijaan, että heille annettaisiin niitä. Ihmiset ovat alkaneet kapinoimaan.

Turner myös puhuu suhteestaan Hughesiin.

- Emme hengaile, mutta olen tuntenut hänet vuosia. Meillä molemmilla on omat setit kiertueella, ja minä vedän enemmän Rainbowta ja Hughes Deep Purplea. Potkimme ihmisiä pepulle ja luulen, että tulette nauttimaan siitä!

Kiertue rantautuu tänään 2. maaliskuuta Kuopioon.

Lue myös: Sydänkohtauksen saanut rock-ikoni on vieläkin sairaalassa - päivitti kuulumisiaan faneilleen

Lue myös: Rainbow saapuu Suomeen - nousee lavalle Hyvinkäällä

Kilpailut

Uusimmat