Kuva: All over Press

Judas Priest -keulakuva lupaa faneille uutta musiikkia: "Teemme varmasti uuden levyn"

12.03.2019 13:15 - Niki Miettinen - Luettu 114 kertaa

Laulaja Rob Halford kertoi yhtyeen keskustelleen jo uudesta studioalbumista keskenään.

Judas Priest -yhtyeen keulakuva Rob Halford, 67, kertoi May the Rock be With You -julkaisun haastattelussa bändin keskustelleen uudesta musiikista ja lupasi faneilleen uuden albumin olevan tulossa.

- Etsimme aina uudenlaista kulmaa musiikin tekemiseen, kun aloitamme uusien kappaleiden tekemisen. Me ajattelemme sitä jo tälläkin hetkellä ja me suunnittelimme koko bändin tulevaisuutta juuri ennen kuin lensimme Australiaan. Uskallankin sanoa, että teemme varmasti uuden levyn.

Laulaja kertoi haastattelussa omia näkemyksiään kaikista yhtyeen albumeista ja kuinka paljon ne ovat hänestä parantuneet.

- Jokaisella Judas Priest -levyllä on erilainen tyyli ja oma äänimaailma. British Steel oli valovuosien päässä Painkilleristä, joka taas oli yhtä kaukana Stained Classista, mikä taas oli valovuosia Sad Wings of Destinystä ja Sin After Sinistä.

Australialaisen julkaisun haastattelussa Halford kertoi bändin jatkavan yhä samalla tavalla eteenpäin kuin ennen.

- Judas Priest on hyvässä vauhdissa ja meidän musiikkimme on erinomaista. Kaikki fanien tuki ja heidän reaktionsa sai koko bändin ajattelemaan mitäköhän tapahtuisi, jos tekisimme uutta musiikkia? Voisimme bändin mielestä lähteä, vaikka uudelle kiertueelle.

Judas Priest on parhaillaan maailmankiertueellaan, jonka aloittivat viimeisimmän Firepower-albuminsa julkaisun jälkeen. Kiertue on alkoi viime vuoden maaliskuussa ja jatkuu vielä noin puoli vuotta, jonka jälkeen Priest mahdollisesti aloittaa uuden musiikin työstämisen. 

Katso koko haastattelu alapuolelta tai YouTubesta.

Lue myös: Judas Priestin -kitaristi Richie Faulkner - 'Vieläkin tuntuu, että jonkun täytyisi nipistää minua'

Lue myös: Judas Priest -keulakuva Rob Halford - "Muurit jakavat ihmisiä"

Lue myös: No johan on! Metallican Lars Ulrich laulaa Judas Priestiä

Lähde: LouderSound

Kilpailut

Uusimmat