Kuva: All over press

Whitesnake julkaisi uuden kappaleen - lue, mitä ongelmia yhtyeellä on ollut tulevan levyn teossa

15.03.2019 13:15 - Niki Miettinen

Trouble is Your Middle Name -niminen biisi on toinen single yhtyeen tulevalta Flesh and Blood -albumilta.

Whitesnake on julkaissut toisen kappaleen heidän tulevalta Flesh and Blood -albumilta, joka julkaistaan 10. toukokuuta. Vauhdikas Trouble Is Your Middle Name -kappale julkaistiin keskiviikkona 13. maaliskuuta, ja levyn ensimmäinen single Shut Up and Kiss Me näki päivänvalon jo viime kuussa.

Flesh and Blood on yhtyeen ensimmäinen albumi neljään vuoteen. Heidän edellinen The Purple Album -levy sisälsi pelkästään yhtyeen versioita Deep Purplen kappaleista, jolloin Whitesnake on tehnyt täysin uutta ja omaperäistä musiikkia viimeksi vuonna 2011.

Bändin keulakuva David Coverdale, 67, myönsi Rock 100.5 -radiokanavan haastattelussa uuden levyn tekemisen vaikeutuneen hänen polvileikkauksensa takia.

- Olen kärsinyt polvieni takia kymmenen vuotta ja olemme yrittäneet piilotella asiaa rokotuksilla ja lääkkeillä kiertueiden aikana. Molemmat polveni leikattiin, ja jos sitä ei olisi tehty, olisin nyt varmasti pyörätuolissa.

Coverdale kertoi kirjoittaneensa kuntoutuksessa useita kappaleita uudelle levylle. Albumia on myös viivyttänyt tekniset ongelmat.

- Levy oli noin 85 prosenttisesti valmis, kun koko studion tietokoneet kaatuivat kesken miksauksen. Luulimme silloin, että menetimme kaiken.

Jatkuvista ongelmista huolimatta laulaja on varma, että levy ei myöhästy toukokuun julkaisustaan.

Voit kuunnella uuden kappaleen alta tai Spotifysta.

Lue myös: Traagisesta kolarista 20 vuotta - rock-legendan elämä päättyi valtatiellä Bristolissa

Lue myös: David Coverdale täyttää 64 vuotta - näin hän on muuttunut 40 vuodessa

Lue myös: Whitesnaken David Coverdale oli aikoinaan jättiveloissa - menestyslevy pelasti vararikolta

Lähde: Ultimate Classic Rock

Kilpailut

Uusimmat