Kuva: all over press

Mötley Crüe -kitaristilta sooloalbumi - "Et tule kuulemaan Mötley-tyylisiä juttuja"

18.03.2019 22:45 - Lauri Kujanpää

Mick Mars kertoi mielipiteensä myös The Dirt -elokuvasta.

Mötley Crüe -yhtyeen legendaarinen kitaristi Mick Mars julkaisee sooloalbumin. Mies puhui asiasta Talking Metal -ohjelman podcastissa. Julkaisupäivämäärä ei kuitenkaan ole vielä tiedossa.

- Olen työskennellyt tämän kanssa vuosia saadakseni sen kasaan. En halua tehdä levyä vain sen takia, että saan julkaistua jotain - sen täytyy tuntua oikealta minulle, Mars kertoo.

Albumin laulajaksi on huhuttu ex-Crüe vokalistia John Corabia, mutta homma ei taida toteutua. Mars kertoo, että haluaisi työskennellä laulajan kanssa, joka olisi sama levyllä sekä kiertueella. Myös usean eri kultakurkun laulama levy olisi kitaristin mielestä mielenkiintoinen.

- Olisi hienoa saada useita eri laulajia, jotka laulaisivat harmonioita. Esimerkiksi niin kuin The Beatles teki. Sellaista minä etsin. Jos se tapahtuu, se on jees, jos ei, niin sekin on jees. Tämä levy ei kuitenkaan tule ulos, ennen kuin olen siihen täysin tyytyväinen.

Levystä on tulossa myös joltain osin raskaampi kuin mieheltä on totuttu kuulemaan.

- Minun soitossani on paljon bluesia, mutta tästä ei tule blues-levyä. Se on paljon raskaampi. Et tule kuulemaan Mötley-tyylisiä juttuja muualla kuin kitarassa ja nekin tulevat olemaan raskaampia.

Mars myös kertoo mielipiteensä tulevasta The Dirt -elokuvasta.

- Siinä on hyvät ja huonot hetkensä, niin kuin kaikissa elokuvissa. Kun luet kirjan, ja siitä tehdään elokuva, tietenkin se on erilainen. Luulen kuitenkin, että fanit tulevat pitämään siitä.

Lue myös: Mötley Crüe -leffan traileri nostaa odotukset korkealle - yksi vuoden puhutuimmista elokuvista?

Lue myös: Nikki Sixx ei pelkää muutosta - "Samojen asioiden toistaminen olisi minulle helv*tti"

Lue myös: Mötley Crüe julkaisi Madonna-coverin - kuuntele Like a Virgin

Kilpailut

Uusimmat