Kuva: AOP

K.K. Downing puhuu Judas Priestin uusista soittajista - "He eivät ole yhtyeen virallisia jäseniä"

07.05.2019 10:15 - Lauri Kujanpää

Haastattelun lopussa Downing kiittää vielä fanejaan.

Judas Priestin legendaarinen ex-kitaristi K.K. Downing, 67, on usein puhunut mediassa siitä, että voisi liittyä bändiin takaisin.

Blabbermouth-sivustolta löytyy nyt kattava haastattelu Downingista, minkä on tehnyt Bleeding4metal.de -sivusto. Haastattelussa Downing muun muassa väittää, että Judas Priestin uusimmat jäsenet Richie Faulkner, Andy Sneap sekä Scott Tarvis, joka levytti Priestissa jo vuonna 1990, eivät ole yhtyeen virallisia jäseniä.

- Kun lopetin yhtyeessä, olin silloin vielä yhtyeen energisin jäsen lavalla. Itse asiassa se oli yksi syy, miksi astuin syrjään: Bändi oli hidastunut hurjasti. Jopa Richie Faulknerin, joka minut korvasi, pitäisi tehdä parastaan, jotta pysyisi perässäni, jos liittyisin takaisin mukaan. Minusta se on väärin, että Scott, Richie ja Andy eivät ole Priestin virallisia jäseniä, vaan palkollisia. Joten ainoastaan kaksi virallista jäsentä ovat tällä hetkellä lavalla.

Haastattelija kysyi Downingilta, että vaatisiko se kompromisseja, jos hänet pyydettäisiin takaisin Priestiin.

- Siinä ei tarvitisisi tehdä mitään kompromisseja. Voisin vain astua mukaan ja tehdä sitä, mitä olen aina tehnyt. Fanit saisivat nähdä minut sellaisena, jollaisena ovat aina minut nähneet. Siitä ei olisi epäilystäkään, että olisinko täysin sitoutunut. OIen ollut sitä aina.

Haastattelun lopussa Downing kiittää vielä fanejaan.

- Haluan kiittää teitä kaikkia, että olette omistautuneet bändiä kohtaan. Se on ollut pitkä tie ja olen nauttinut jokaisesta konsertista. Pysytte mielessäni aina.

Lue myös: K.K. Downing keskustelee soittamisesta Judas Priestissä - "Älä koskaan sano ei koskaan"

Lue myös: Judas Priest -legenda K.K Downing: "Taisin polttaa sillat yhtyeeseen"

Lue myös: Judas Priest -kitaristi suhteestaan K. K. Downingiin - "En ole koskaan puhunut hänelle"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat