Kuva: AOP

Bruce Dickinson ylistää paluualbumia - "Yksi parhaimmista"

16.05.2019 12:45 - Lauri Kujanpää

Dickinson ei usko Iron Maidenin eläköitymiseen.

Iron Maiden -solisti Bruce Dickinson, 60, ei halua palata menneisyyteen. Mies oli vieraana Espanjan RockFM-radiokanavalla, jossa kertoi muun muassa paluustaan yhtyeeseen 90-luvun lopussa.

- Kaikki mitä halusin, oli se, että emme palaa minkäänlaisena paluuyhtye-juttuna. En halua mennä menneisyyteen. Halusin yhtyeen, joka katsoo tulevaisuuteen, tekee uuden mahtavan albumin ja ehdottomasti uudelleenkäynnistää koko bändin. Steve Harris (Iron Maidenin basisti ja johtohahmo) sanoi silloin minulle, mitä hän halusi tehdä ja olin samaa mieltä. Ja tietenkin ensimmäisen albumi, jonka teimme paluuni jälkeen, oli Brave New World. Minun mielestäni se on yksi parhaimmista Maiden-albumeista, jonka olemme koskaan tehneet.

Kun Dickinson ei ollut yhtyeessä, teki Iron Maiden Blaze Bayleyn kanssa albumit The X-Factor sekä Virtual XI.

Dickinson puhui myös muutama kuukausi sitten Late Motiv -ohjelman haastattelussa bändin eläköitymisestä ja vertasi sitä lentokapteenina olemiseen.

- En näe syytä, miksi meidän pitäisi koskaan eläköityä. Lentokapteenina sanotaan aina, että kukaan ei kuole lentokoneessa. Vaikka hemmon pää olisi irti hänen kehostaan, hän ei ole kuollut, koska jos pomo, kapteeni tai joku sanoo "Tuon kaverin pää tippui juuri" "Onko hän kuollut?" "No, hän ei ole kuollut, ennen kuin joku sanoo virallisesti, että hän on kuollut". Joten, kukaan ei kuole, ennen kuin joku nousee ja julistaa "Kyllä, hän ehdottomasti kuollut". Joten se sama asia on rokissa ja rokkibändeissä. Emme kuole koskaan. Vaikka olisimme oikeasti kuollut, emme silti koskaan tavallaan poistu, Dickinson veistelee.

Lue myös: Bruce Dickinson muistelee Porissa sattunutta traagista Iron Maiden -keikkaa: 'Kuin maailmanloppu'

Lue myös: Bruce Dickinson Iron Maidenin eläköitymisestä - "Emme kuole koskaan"

Kilpailut

Uusimmat