Kuva: AOP

Entinen Iron Maiden -solisti: "Elän tällä hetkellä helvetissä"

20.05.2019 13:45 - Lauri Kujanpää

Di'Anno lauloi Iron Maidenin kahdella ensimmäisellä albumilla.

Iron Maidenin kahdella ensimmäisellä albumilla, Iron Maiden ja Killers, laulanut Paul Di´anno, 61. elää tällä hetkellä ikävää elämää. Mies kertoi kuulumisiaan The Metal Voicelle ja sanoi, että hänen jalkansa märkii, ja mies odottelee leikkausta.

- Elän tällä hetkellä helvetissä, sillä odotan leikkauksia. Minun jalkani märkii, joten he eivät voi asentaa siihen polvitukea - eikös olekin masentavaa? Teen parhaani ollakseni virkeä, mutta se on vaikeaa, sillä minulla on enemmän huonoja kuin hyviä päiviä. Voin kuitenkin ihan hyvin ja vietän aikaa kotona varisteni kanssa ja kirjoitan uutta musiikkia. En ole valmis haastatteluihin, sillä keskityn nyt parantumiseen, mies tiivisti kuulumisensa.

Di´Anno on kärsinyt uransa aikana muun muassa selkävaivoista ja useat fanit ovat todistaneet live-tilanteissa, kuinka mies on köpötellyt lavalle henkilökunnan tukemana.

Di'Anno tuomittiin myös vuonna 2011 yhdeksän kuukauden vankilatuomioon huijattuaan tukia valtiolta, sillä hän oli valheellisesti väittänyt olevansa työkyvytön.

Lue myös: Iron Maidenin ex-solisti Paul Di'Anno kieltää syöpähuhut

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat