Kuva: Mikko Räsänen

Santa Cruzilta uusi kappale - kuuntele Tell Me Why

21.05.2019 15:45 - Lauri Kujanpää

Yhtye julkaisee uuden albumin syksyllä.

Suomalainen rock-yhtye Santa Cruz julkaisi uuden kappaleen Tell Me Why. Kyseessä on toinen singlejulkaisu bändin tulevalta albumilta, jonka pitäisi ilmestyä syksyllä.

Santa Cruz oli kovasti otsikoissa viime vuonna, kun yhtye hajosi kesken USA:n kiertueen. Yhtyeen nokkamies Archie Cruz, 27, kertoi Voice.Fi:n haastattelussa, että noin vuosi sitten tapahtunut hajoaminen oli kuin räjähtänyt painekattila.

- Meillä oli ehkäpä vuosien tulehtuneet välit ja homma eskaloitui sitten siellä Jenkki-rundilla, kun minut heitettiin bussista ulos ja muut jäsenet jättivät yhtyeen. Olin ilmoittanut jo aikaisemmin, että hommat eivät voi jatkua näin, mutta yritettiin kuitenkin, sillä en halunnut luovuttaa. Se oli vähän kuin painekattila, joka räjähti kesken kiertueen.

Tuleva albumi on Archie Cruzin mukaan radioystävällinen.

- Albumi on valmis ja se tulee pitämään sisällään erilaisia juttuja. Albumi on tuotettu isosti, ja siinä on vireet laskettu yleisesti. Tietenkin tarjolla on Bon Jovi -meininkiä, mutta yllätyksiäkin on luvassa. Kaikki biisit ovat esimerkiksi radioystävällisiä.

Kuuntele Tell Me Why alta tai suoraan Spotify-palvelusta.

Lue myös: Santa Cruz -nokkamies yhtyeen hajoamisesta - "Vuosien tulehtuneet välit"

Lue myös: Santa Cruz julkaisi uuden kappaleen - kuuntele Changing of Seasons

Lue myös: Santa Cruz hajosi - yhtyeen jäseniltä rehellisiä somepäivityksiä bändin tilanteesta

Uusimmat