Kuva: AOP

Jon Bon Jovista musiikin kunniatohtori - "On parempi olla tohtori, kuin tarvita tohtoria"

22.05.2019 12:45 - Lauri Kujanpää

Kuvalla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä

Rokkari Jon Bon Jovi, 57, on saanut musiikin kunniatohtorin arvonimen Pennsylvanian yliopistossa maanantaina 20. toukokuuta.

Mies jakoi tilaisuudesta kuvan Instagram-sivullaan, jossa poseeraa yliopistosta valmistuneiden kanssa.

"On parempi olla tohtori, kuin tarvita tohtoria. Kiitoksia yliopistolle ja onnea kaikille valmistuneille", rokkari kirjoittaa kuvatekstissä. Kuva on saanut kymmeniä tuhansia tykkäyksiä sekä hurjan määrän onnitteluja.

Bon Jovi tuo menestyksekkään This House Is Not For Sale -maailmankiertueensa Tallinnaan sunnuntaina 2. kesäkuuta. Konserttilippujen hinta nousee 27. toukokuuta alkaen, joten lipun ostajien kannattaa nyt olla nopeita.

Myös Tallinnan lauttojen lippujen kysyntä on ollut suurta, ja lautat täyttyvätkin kovaa vauhtia. Bon Jovin ainoa Baltian ulkoilmakonsertti nähdään useille suomalaisillekin tutulla historiallisella Tallinnan Laululavalla kiertueen alkumetreillä.

Menestyksekkään This House Is Not For Sale -kiertueen keskipisteessä ovat kappaleet, jotka ovat johtaneet yli 130 miljoonaan myytyyn levyyn ja maailman rakastetuimman rockyhtyeen maineeseen.  Bändi on valmistautunut keikkoihin 95:llä kappaleella, joita he voivat vaihdella kiertueen jokaisena iltana, unohtamatta yhtyeen kuolemattomia klassikoita, kuten ”You Give Love A Bad Name”, ”It’s My Life”, ”Wanted Dead Or Alive”, ”Bad Medicine”, ”Who Says You Can’t Go Home”, ”Keep the Faith”, ”Always” ”Have A Nice Day” ja tietenkin, ”Livin’ On A Prayer."   

Vastikään uuden singlen Tell Me Why julkaissut Archie Cruzin eli Arttu Kuosmasen, 27, luotsaama rockyhtye Santa Cruz palaa lavoille uransa suurimmalle keikalleen Tallinnan laululavalla Bon Jovin lämmittelijänä.

"Kaikki jotka tuntevat minut tietaävaät että Bon Jovi on on ollut minulle isoin vaikuttaja ja inspiraation lähde siitä päivästä lähtien kun olen kitaraan ensimmäisen kerran tarttunut. Olisi suurta vähättelyä sanoa, että Bon Joville avaaminen olisi yksi suurimmista toteutuvista unelmista. Se on paljon enemmän. Olen ikuisesti kiitollinen tästä unohtumattomasta mahdollisuudesta ja vaalin tätä sydämessäni aina kuolemaan asti! Blood on Blood!" Kuosmanen toteaa tiedotteessa.

Kuvan näet alta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Bon Jovi ensi kesänä keikalle Tallinnaan!

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat