Kuva: AOP

Black Sabbathin esikoisalbumi äänitettiin päivässä - Zakk Wylde haluaa tehdä saman

23.05.2019 11:00 - Lauri Kujanpää - Luettu 265 kertaa

Alkuperäisellä debyyttialbumilla soitti Sabbathin legendaarinen kokoonpano.

Black Sabbathin debyyttialbumi Black Sabbath julkaistiin 13. helmikuuta vuonna 1970 ja se äänitettiin yhdessä päivässä lokakuussa 1969.

Nyt Ozzy Osbournen kitaristina maailmanmaineeseen noussut Zakk Wylde haluaa tehdä kunniaa levylle ja nauhoittaa sen uudelleen - myös yhden päivän aikana.

- Black Sabbathin debyytti julkaistiin vuonna 1970 ja maailma ei ollut sen jälkeen enää entisensä. Legendaarinen albumi nauhoitettiin päivässä ja se sulki oven hippien optimismilta mustalla voimallaan ja aloitti täysin uuden genren, Zakk Wylde lmoitti.

- Täsmälleen 50 vuotta Sabbathin nauhoitusten jälkeen, Zakk Sabbath (Wylden Sabbath-cover-yhtye) juhlii ensimmäistä albumia ja nauhoittaa sen uudelleen nimellä Vertigo. Meidän päämäärämme on tehdä uskollinen uudelleennauhoitus ja äänittää se kaksi tuumaiselle nauhalle 24 tunnin aikana. Ohjaajat kuvaavat myös dokumentin prosessista.

Alkuperäisellä debyyttialbumilla soitti Sabbathin legendaarinen kokoonpano: Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler sekä Bill Ward.

Alta voit kuunnella Black Sabbathin kappaleen Black Sabbath albumilta Black Sabbath.

Lue myös: Zakk Wylde raitistumisestaan: "En hakenut apua, päätin vain lopettaa"

Lue myös: Zakk Wylde puhuu suhteestaan Ozzy Osbourneen - "Hän on kuin isoveli minulle"

Lähde: LoudWire

Kilpailut

Uusimmat