Kuva: AOP

Ace Frehleyn mielestä KISS ei pidä lupauksiaan: "He tekevät sitä samaa, mitä ovat aina tehneet"

29.05.2019 14:00 - Lauri Kujanpää

Frehley on tarjonnut yhtyeelle palveluksiaan.

KISS-yhtyeen alkuperäinen kitaristi Ace Frehley, 68, puhui entisestä yhtyeestään tuoreessa KATT Rock -radiokanavan haastattelussa. Frehley sanoi, että on surullista, kun KISS ei myynyt täyteen legendaarista areenaa.

- Se on surullista, että KISS esiintyi New Yorkissa eikä myynyt loppuun Madison Square Gardenia. Kun minä olin bändissä, vedimme siellä kolme iltaa peräkkäin.

Frehley ei ymmärrä, miksi ei ole bändissä.

-  En voi ymmärtää... Olen tarjonnut palveluksiani ja he eivät ole tehneet päätöstä siitä, että ottaisivat minut takaisin. Se on ihan ok, sillä minulla on todella hauskaa sooloartistina. Mutta olen huolestunut faneista. Haluan antaa heille kaikkeni ja he eivät nyt sitä saa tässä käännekohdassa.

Frehley sanoo, että vaikka kyseessä on yhtyeen jäähyväiskiertue, he eivät ole pitäneet lupauksiaan siitä, että kaikki olisi suurempaa ja mahtavampaa.

- Heillä on ollut tuo kokoonpano, jossa Tommy Thayer on kitarassa ja Eric Singer rummuissa, 15 vuotta. Sitten he julkaisevat jäähyväiskiertueen ja lupaavat olevansa suurempia kuin koskaan ja ovat vihjailleet, että minä ja Peter Criss olisimme mukana. Silti he tekevät vain sitä samaa, mitä ovat aina tehneet. Asiat ovat nyt näin, minä teen omia juttujani ja Paul Stanley ja Gene Simmons tekevät heidän juttuaan.

KISS soittaa jäähyväiskiertueella myös Suomessa 9. kesäkuuta Hyvinkään Rockfesteilla.

Lue myös: Ace Frehley uhkaili KISS-bändiä - Gene Simmons vastaa rauhallisesti

Lue myös: Ace Frehley ei säästele sanojaan KISS-leirin suuntaan - "Pa*ka tulee osumaan tuulettimeen"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat