Kuva: AOP

Rammstein yllättää suomalaiset! Toinenkin stadionkeikka

31.05.2019 09:05 - Reija Saarinen

Yhtye nousee Ratinan stadionin lavalle elokuussa.

Rammstein vastaa suureen kysyntään soittamalla toisen stadionkonsertin Tampereella Ratinan stadionilla perjantaina 9. elokuuta. Provosoivista ja dramaattisista live-esiintymisistään tunnetun saksalaisjätin ensimmäisenä myyntiin tulleen stadionkeikan kaikki 32 000 lippua myytiin loppuun viime syksynä vain 10 minuutissa.

Kuukausien ajan salassa valmistellulla, juuri käynnistyneellä ensimmäisellä stadionkiertueellaan Rammstein ylittää aiemmat konserttispektaakkelinsa entistäkin näyttävämmällä ja massiivisemmalla show´llaan. Lisäkeikan saaminen Suomeen varmistui konsertin tuotantoyksityiskohtien ja niihin liittyvien logistiikka-aikataulujen vahvistuttua tällä viikolla soitetun ensimmäisen konsertin myötä.

 - Kävin itse katsomassa lavaa paikan päällä Berliinissä bändin valmistautuessa kiertueen aloitukseen, ja luvassa on jotain täysin ennennäkemätöntä - mahdollisesti kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja näyttävin stadionspektaakkeli. On suuri kunnia saada toimia sen järjestäjänä Suomessa ja nyt vielä kahden keikan verran”, konsertin promoottori Rauha Kyyrö kertoo.

Liput keikalle tulevat myyntiin 5. kesäkuuta klo 9.00.

RAMMSTEIN (DE)

”Europe Stadium Tour 2019”

Pe 9.8.2019 Tampere, Ratinan stadion

La 10.8.2019 Tampere, Ratinan stadion (LOPPUUNMYYTY)

Lue myös: Odotus on ohi! Rammstein julkaisi uuden levyn 10 vuoden jälkeen

Uusimmat