Kuva: AOP

Alexi Laihon soittokunto ei ole entisensä - "Kaikki tuntuu vaikealta"

27.06.2019 19:45 - Lauri Kujanpää

Children of Bodom julkaisi keväällä 10. studioalbuminsa Hexed.

Children Of Bodom -keulakuva Alexi Laiho, 40, kertoi Guitar World -lehden haastattelussa, että ei ole aivan entisessä soittokunnossaan. Mieheltä operoitiin olkapää muutama vuosi sitten ja sen jälkeen soittaminen on ollut vaikeampaa.

Lehden haastattelussa kysyttiin, mikä on vaikein soolo, jonka Laiho on koskaan tehnyt. Tähän hän vastasi, että kaikki on vaikeaa tällä hetkellä.

- Tuo se vasta on kysymys. Varmaankin vanhempi tavara, jossa on todella nopeita arpeggioita ja pikkausta. Tällä hetkellä kuitenkin kaikki tuntuu vaikealta, sillä minulla oli massiivinen olkapääleikkaus muutama vuosi sitten. Tietääkseni minun solisluuni oli murunut noin 10 vuotta. Minun täytyi opetella soittamaan uudelleen.

- Ongelma ei ollut hermoissa, mutta jotkut sormistani eivät ole ihan samassa kunnossa kuin ennen. Tämä on hidas prosessi ja en ole vielä siinä, missä olin ennen operaatiota.

Vaikka soittokunto ei ehkä ole entisensä, ei se ole Children Of Bodomin toimintaa hidastanut. Yhtye on tällä hetkellä kattavalla maailmankiertueella sekä julkaisi vastikään 10. studioalbuminsa Hexed.

Lue myös: Children of Bodomin uusi albumi julki - kuuntele Hexed

Lue myös: Children of Bodom julkaisi maistiaisen uudelta albumiltaan - kuuntele Under Grass And Clover

Lähde: Guitar World

Kilpailut

Uusimmat