Kuva: AOP

Queenin Brian May jyrähtää Adam Lambertin vastustajille - "Sanon tämän vain kerran"

16.07.2019 11:15 - Iiro Myllymäki

Brian May ylistää bändin nykysolistia Instagram-päivityksessään.

Kirjoitimme jo aiemmin, miten Queen-yhtyeen alkuperäisjäsen, kitaristi Brian May, 71, antoi julkisesti ylistystä yhtyeen nykysolistille Adam Lambertille, 37. Nyt mies jatkaa samoilla linjoilla Instagram-päivityksessään. May kirjoittaa, ettei Queen pystyisi suoriutumaan nykyisellä tasollaan ilman Lambertia. Queenin kokoonpanossa on Mayn lisäksi mukana toinenkin alkuperäisjäsen, rumpari Roger Taylor, 69.

”Suuri yleisö alkaa vasta nyt pitää Adam Lambertia sellaisena ilmiömäisenä tekijänä kuin hän on. Hänellä on ääni, joka suodaan vain yhdelle miljardista. Hän on intohimoinen ja peräänantamaton perfektionisti. Hän on meille todellinen lahja ja syy, miksi olemme edelleen elossa toimivana rock-bändinä”, May kirjoittaa.

Brian May lisää, että kaiken lahjakkuutensa lisäksi Lambert on mukava ihminen, mikä helpottaa yhteistä kiertue-elämää huomattavasti.

”Freddie hyväksyisi, todellakin”, Brian May kirjoittaa viitaten Queenin alkuperäiseen keulakuvaan Freddie Mercuryyn. Mercury kuoli aidsiin vuonna 1991.

Jos Brian Mayn päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Brian May viittaa päivityksessään myös kommenttiin, jota hän on muutamilta ihmisiltä saanut kuulla. Nämä ihmiset eivät ole ilmeisesti sulattaneet Adam Lambertin esiintymistä Queenin keulilla.

”Sanon tämän vain kerran niille muutamalle ihmiselle, jotka eivät selvästikään kykene ajattelemaan järjellä. Kuvitelkaa, miten kamalaa olisi, jos minä ja Roger kiertäisimme Freddie-imitaattorin kanssa. Ne, jotka tällaista ehdottavat, eivät kuulu tänne”, May jyrähtää.

Queen on keikkaillut Adam Lambert solistinaan vuodesta 2011 lähtien. Queen on parhaillaan kiertämässä Pohjois-Amerikkaa.

Lue myös: Voisiko Queen julkaista uutta musiikkia? Adam Lambert ei lämpene ajatukselle

Lue myös: Rokkilegenda upealla asialla - auttaa pelastamaan tuhansia siilejä

Uusimmat