Kuva: AOP

Iron Maiden -johtohahmo ei menetä yöuniaan Rock And Roll Hall Of Famen takia

18.07.2019 18:45 - Lauri Kujanpää

Dickinson on räyhännyt myös asiasta.

Iron Maiden -yhtyeen basisti ja johtohahmo Steve Harris, 63, kertoi tuoreessa Rolling Stone -lehden haastattelussa ajatuksiaan Rock And Roll Hall Of Famesta, jonne Iron Maidenia ei ole, ainakaan vielä, kutsuttu.

- Minua ei haittaa yhtään, että emme ole tuollaisissa asioissa mukana. On tietenkin mahtavaa, jos ihmiset antavat sinulle palkintoja ja tunnustuksia, mutta emme tulleet tähän bisnekseen niiden juttujen takia. En todellakaan menetä yöunia sen takia.

- En myöskään ajattele niin, että ansaitsisimme jotain. Jos jotain tulee, se on mahtavaa, mutta jos ei, sekin on mahtavaa.

Harrisin yhtyetoveri Bruce Dickinson, 60, on kuitenkin ehtinyt räyhätä asian puolesta. Dickinson sanoi medialle viime vuonna, että Iron Maidenin pitäisi ehdottomasti olla osana Hall Of Famea. Kultakurkku Dickinson kertoi mielipiteensä kohtuullisen suoraan.

- Koko Hall Of Famea pyörittää roskajoukko, joka ei erottaisi rock and rollia, vaikka se iskettäisiin suoraan heidän naamaansa. Heidän täytyy lopettaa masennuslääkkeiden ottaminen ja juoda enemmän olutta, Dickinson täräytti.

Lue myös: Bruce Dickinson Iron Maidenin eläköitymisestä - "Emme kuole koskaan"

Lue myös: Bruce Dickinson muistelee Porissa sattunutta traagista Iron Maiden -keikkaa: 'Kuin maailmanloppu'

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat