Kuva: AOP

Iron Maiden -johtohahmo Steve Harris: "Emme ole puhuneet lopettamisesta"

24.07.2019 17:45 - Lauri Kujanpää

Iron Maiden on tällä hetkellä Legacy Of The Beast -kiertueella.

Iron Maidenin johtohahmo ja basisti Steve Harris, 63, haastateltiin SiriusXM-radiokanavan ohjelmassa Trunk Nation. Harris kertoi, että aika on lentänyt kuin siivillä varsinkin sen jälkeen kun Bruce Dickinson ja Adrian Smith palasivat yhtyeeseen 90-luvun lopussa.

- Se on todella uskomatonta. En tiedä yhtää, minne aika koko ajan menee. Se on hullua ja pelottavaa.

- Kiertueet ovat jatkuvasti suurempia ja parempia. Se on mahtavaa ja me nautimme siitä. En tiedä, kuinka kauan vielä teemme tätä, mutta voin sanoa, että nautimme joka keikasta.

Vaikka yhtyeen jäsenet ovat jo kuusikymppisiä, ei kukaan puhu eläköitymisestä.

- Meillä on ajatus, että jos emme voi enää tehdä tätä täysillä, niin sitten puhumme lopettamisesta. Mutta nyt meillä ei ole sellainen olo. Meillä menee hienosti ja kaikki on hyvin. En halua kuitenkaan maalata piruja seinille.

Iron Maiden kiertää tällä hetkellä Legacy Of The Beast -kiertueella, jossa esitetään kappaleita koko uran varrelta. Harris nauttii kyseisestä kiertueesta täysin rinnoin.

- Minä todella nautin siitä. Rakastan soittaa vaikeampia lauluja, mutta rakastan myös soittaa esimerkiksi Flight Of Icarusta, jota emme ole soittaneet aikoihin. Soitamme muuten sitä hieman nopeammin kuin se menee albumilla. Mutta joo, koko settiä on mahtava vetää faneille.

- En itse valinnut settiä, mutta se on hauskaa. Yleensä teemme nämä päätökset Brucen kanssa, mutta luulen, että nyt kappaleet ovat valinneet Bruce sekä managerimme Rod Smallwood.

Myös laulaja Bruce Dickinson on puhunut eläköitymisestä. Voit lukea lisää tästä

Lue myös: Iron Maiden -johtohahmo ei menetä yöuniaan Rock And Roll Hall Of Famen takia

Lue myös: Steve Harris kehuu Blaze Bayleyn kanssa tehtyjä Iron Maiden -albumeita - "Tärkeä osa uraamme"

Lue myös: Bruce Dickinson Iron Maidenin eläköitymisestä - "Emme kuole koskaan"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat