Kuva: AOP

Liian monta suihinottoa vai kova bileputki? Tarina Lemmy Kilmisterin pyörtymisestä kesken keikan

31.07.2019 17:45 - Lauri Kujanpää

Tarina liittyy aikaan ennen Ace of Spades -levytystä.

Legendaarisesta Motörhead-keulakuvasta Lemmy Kilmisterista on kuultu historian aikana monen monta tarinaa ja nyt Dangerous Minds -blogi esittää yhden niistä.

Hieman aikaa ennen hittilevy Ace of Spadesin julkaisua,  Motörhead oli esiintynyt 10 000 fanin edessä Bingley Hallissa ja Kilmister oli bilettänyt 72 tuntia putkeen seksin, huumeiden ja viinan avulla.

Ennen encoreja Kilmister oli pyörtynyt ja hänet täytyi herättää. Yhtyeen kitaristi Eddie Clarke sekä rumpali Phil Taylor olivat olleet asiasta näreissään, vaikka olivat itsekin juhlineet kovalla kädellä.

Koska Lemmy on Lemmy, heräsi hän lopulta ja palasi lavalle soittamaan keikan loppuun. Lemmyn mielestä syy ei kuitenkaan ollut bilettämisessä, vaan suihinotoissa. Näin hän muisteli White Line Fever -kirjassa.

- Keikan jälkeen kerroin medialle, että pyörryin, koska olin saanut kolme suihinottoa. Se oli itse asiassa totta. Mimmejä oli joka paikassa ja näin käytävällä erään suloisen intialaisen mimmin. Lukitsin sitten itseni hänen kanssaan erääseen huoneeseen ja en tullut sieltä ihan heti ulos.

Lemmy Kilmister menehtyi joulukuussa 2015 70-vuotiaana.

Lue myös: Lemmy Kilmisterin viimeiseksi jäänyt sooloprojekti julki - kuuntele We Are the Ones

Lue myös: Edesmennyt Lemmy Kilmister tähdittää vampyyrielokuvaa - katso traileri

Lähde ja koko tarina: Dangerous Minds

Uusimmat