Kuva: AOP

Ozzy Osbourne on säveltänyt uusia biisejä - yhdellä mukana Billy Idol -kitaristi?

23.08.2019 10:15 - Lauri Kujanpää

Ozzy Osbourne julistettiin vastikään geeniseksi mutantiksi.

Ozzy Osbournella, 70, on useita biisejä valmiina, paljastaa Rolling Stone -lehti. Yksi kappaleista on tehty Billy Idol -kitaristi Steve Stevensin kanssa, sillä kitaristi paljasti asian Talking Metal -podcastissa.

- Olimme studiossa Ozzyn kanssa. Pakko sanoa, että kun kuulet Ozzyn laulavan, siitä tulee välittömästi kylmät väreet, sillä mies on niin legendaarinen. Vielä en tiedä, näkeekö biisi päivänvaloa.

Ozzy itse on myös puhunut asiasta Boston Herald -julkaisulle.

- Minulla on hurja määrä biisejä kirjoitettuna ja huimasti ideoita uutta albumia varten. Mutta miten ne saataisiin yhteen ja milloin julkaisu tapahtuisi, sitä en vielä tiedä, Osbourne kertoi.

Osbourne sai vastikään paljon mediahuomiota, kun hänet julistettiin "geeniseksi mutantiksi".

Asia kävi siis ilmi kartoituksessa, jossa tutkijat päättivät selvittää sen, miten ihmeessä Osbourne on voinut elää melkoista raikulielämää vuosien ja taas vuosien ajan. Tulosten mukaan näyttää siis siltä, että aiemmin tuntematon geenimutaatio saattaa olla kaiken takana. 

Tutkijoiden mukaan Osbournella on siis tavallista korkeampi toleranssi muun muassa huumeiden suhteen. 

– Ozzy todellakin on geneettinen mutantti, professori Bill Sullivan kirjoittaa uudessa kirjassaan Pleased to Meet Me: Genes, Germs and the Curious Forces that Make Us Who We Are.

Lue myös: Sharon Osbourne: "Ozzy kärsii kovista kivuista"

Lue myös: "Ozzy Osbourne on geneettinen mutantti"

Lue myös: Sharon Osbourne legendaarisesta Ozzy-basistista: "Surullinen vanha pieru"

Kilpailut

Uusimmat