Kuva: AOP

Steel Panther ei aio muuttua - "Olemme saaneet paljon kysymyksiä #MeToo-asioista"

29.08.2019 14:15 - Lauri Kujanpää

Yhtyeen kitaraefekti aiheutti myös kovaa keskustelua.

Steel Panther -yhtye tunnetaan varsin pikkutuhmista sanoituksistaan sekä hyvin provosoivasta esiintymistyylistään.

Yhtyeen rumpali Stix Zadinia kertoi The Classic Metal Show -julkaisun haastattelussa, että #MeToo-kampanja on ollut puheenaihe heidänkin kohdalla.

- Muistan, kun olimme festivaaleilla pari vuotta sitten ja aloimme saamaan paljon kysymyksiä #MeToo-kampanjasta. Monesti kysymys oli, että olemmeko huolestuneita siitä, ja vastasimme, että emme ole. Me rokkaamme sekä laulamme pi*lusta, juhlimisesta ja heavy metallista. Ja sitä olemme aina tehneet. Kaikki tuo on syy sille, miksi oikeastaan edes soitamme.

- Steel Pantherilla on onneksi vapaus siihen, että voimme sanoa mitä haluamme ja miten haluamme. Emme halua muuttaa ketään ja meidän kanssamme saa olla juuri sellainen kuin on. Me emme myöskään muutu joksikin sellaiseksi, mitä emme ole. 

Viime vuonna yhtye julkaisi kitaraefektin nimeltään "Pu*sy Melter". Kyseinen julkaisu sai paljon kritiikkiä muun muassa muilta muusikoilta.

- Näimme kyllä keskusteluja, että miten paljon siitä puhuttiin. Mutta olen ylpea siitä, miten käsittelimme sen. Emme lähteneet huuteluun mukaan emmekä haukkuneet ketään.

Lue myös: Steel Panther lähetti videoterveiset suomalaisille faneilleen

Lue myös: Corey Taylor esiintyi yhdessä Steel Pantherin kanssa kotikaupungissaan

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat