The Local Band konsertoi Helsingissä - ainoa keikka tänä vuonna

10.09.2019 14:30 - Lauri Kujanpää

The Local Bandissa soittavat Olli Herman, Alexi Laiho, Jussi 69 sekä Samy Elbanna.

Suomalainen rokkiryhmä The Local Band konsertoi Helsingin The Circus -klubilla 29. marraskuuta, ilmoittaa muun muassa yhtyeen rumpali Jussi 69 Instagram-sivullaan.

The Local Band on varsinainen super-ryhmä: laulusta vastaa The Reckless Love -keulakuva Olli Herman, kitaraa vinguttaa Children Of Bodom -mies Alexi Laiho, bassoa läiskyttelee Lost Societysta tuttu Samy Elbanna sekä rumpujen takana juurikin The 69 Eyes -rumpali Jussi 69.

"The Local Bandin ainoa keikka tänä vuonna! Liput myynnissä nyt", Jussi 69 kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Elbanna kehui vastikään Voice.fi:n haastattelussa The Local Band -yhtyettä. Elbanna on itse yhtyeen nuorin jäsen ja sanoo, että bänditoverit ovat antaneet hänelle "hemmetisti neuvoja". Elbanna korvasi ennen yhtyeessä soittaneen Archie Cruzin.

- Olen kuullut sanonnan, että idoleita ei saisi koskaan tavata. Pakko sanoa, että se ei pidä paikkaansa. Kaikki nuo kolme ovat todella upeita ”jalat maassa” -tyyppejä ja antaneet hemmetisti neuvoja ja apua. Meillä on hemmetin hauskaa yhdessä ja sen takia tuo bändi onkin olemassa. Iso kunnia olla osa sitä.

The Local Band soittaa tunnettuja rock-klassikoita sekä muita covereita. Yhtye on tehnyt vain kourallisen keikkoja sekä julkaissut yhden EP:n.

Lue myös: Lost Societyn Samy Elbanna on kastettu Children Of Bodomin sisäpiiriin - rituaali "kirveli silmissä"

Kilpailut

Uusimmat