Kuva: AOP

"Haistakaa v*ttu" - Queen-rumpali laukoi suorat terveiset kriitikoille

17.10.2019 20:45 - Lauri Kujanpää

Bohemian Rhapsody voitti 4 Oscar-palkintoa.

Queen-yhtyeen legendaarinen rumpali Roger Taylor, 70,  ei aio ottaa vastaan kritiikkiä. Taylor lähetti suorat terveiset kaikille niille toimittajille, jotka ovat kritisoineet Queenin elämäkertaelokuvaa Bohemian Rhapsodya.

- Haistakaa v*ttu, Taylor täräytti ja jatkoi:

- Kriitikot usein oikein odottavat, että asiat kaatuvat ja niistä tulee katastrofeja. Elämme hauskassa vanhassa maassa, eikös? Queenin kanssa useilla on aina ollut suuria ongelmia: Olemme jäätävän suosittua ja osa mediasta ei voi vain sietää sitä.

Bohemian Rhapsodysta tuli jättihitti, joka tuotti satoja miljoonia euroa maailmanlaajuisesti. Taylorin mukaan elokuva on saanut kriitikoilta ristiriitaisen vastaanoton, mutta jäätävän määrän positiivisia kommentteja suoraan faneilta.

- Sosiaalinen media on paljon voimakkaampi kuin jonkun kriitikon arvio. Somessa asiat leviävät suusta suuhun ja jos joku aiheuttaa paljon positiivisia reaktioita, huomaavat muutkin sen.

Bohemian Rhapsody voitti neljä Oscar-palkintoa ja oli ehdolla viidessä kategoriassa. Se oli Suomessakin kolmanneksi katsotuin elokuva vuonna 2018.

Lue myös: Presidentti Donald Trump käytti jälleen luvatta Queenin musiikkia

Lue myös: Suomalainen Pekka Sauri tapasi Freddie Mercuryn: "Primadonnamainen hahmo"

Lue myös: Queenin Brian May jyrähtää Adam Lambertin vastustajille - "Sanon tämän vain kerran"

Classic Rock

Uusimmat