Kuva: YouTube

Jäikö Metallican S&M2-konsertti näkemättä? Elokuvateatterit järjestävät nyt lisänäytöksiä!

30.10.2019 11:30 - Lauri Kujanpää

Kyseisessä konsertissa yhtye soitti sinfoniaorkesterin kanssa.

Vuonna 1999 Metallica soitti San Franciscon sinfoniaorkesterin kanssa ja yhteistyöprojektin tuloksena syntyi livealbumi S&M.  Yhtye uusi tempauksensa albumin 20-vuotisjuhlien kunniaksi ja roudasi saman orkesterin mukanaan Chase Center -areenalle San Franciscoon 6. syyskuuta.

Kyseiseinen S&M2-konsertti on nyt mahdollista kokea uudelleen elokuvateattereissa. Useat teatterit ovat ilmoittaneet, että järjestävät lisänäytöksen konsertista lokakuun 30. päivä. Elämys on mahdollista kokea muun muassa Helsingissä, Järvenpäässä, Kotkassa, Turussa ja Porvoossa.

Kaikki paikkakunnat näet täältä.

Millaista menoa on sitten oikein luvassa? Alta voit katsoa Metallican julkaiseman maistiaisen, jolla yhtye soittaa The Memory Remains -kappaletta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Yhtyeen rumpali Lars Ulrich, 55, paljasti vastikään Kerrang-lehden haastattelussa suosikkihetkensä S&M2 -konsertista. Ulrich hehkutti varsinkin Anesthesia (Pulling Teeth) -kappaleen bassosooloa.

- Sen kappaleen bassosoolo oli uskomaton. Tapa, jolla fanit reagoivat siihen, antoi minulle suuria kylmiä väreitä. Rakastin myös, kun soitimme Iron Foundryn sekä esimerkiksi The Outlaw Tornin ja The Call of Ktulun.

Juttua korjattu 11:51: Lisätty paikkakunnat

Lue myös: Metallica julkaisi maistiaisen sinfoniakonsertistaan - katso tyylikäs video!

Lue myös: Metallica soitti sinfoniaorkesterin kanssa - myös suomalaiset pääsevät nauttimaan keikasta

Lue myös: Metallica-rumpali paljastaa suosikkihetkensä S&M2-konsertista - "Sain kylmiä väreitä!"

Lähteet: Metallica Film

Kilpailut

Uusimmat