Kuva: AOP

Soundi: Alexi Laiho kommentoi Children of Bodomin tilannetta: "Pitäkää se nimi, jos haluatte"

04.11.2019 17:00 - Lauri Kujanpää

Laiho paljastaa, että on löytänyt rinnalleen jo uusia soittajia.

Uutisoimme viime perjantaina, että Children of Bodomista lähtee kolme jäsentä. Yhtye tiedotti Facebook-sivullaan, että basisti Henkka T. Blacksmith, rumpali Jaska Raatikainen sekä kosketinsoittaja Janne Wirman eroavat yhtyeestä.

"Joudumme raskain sydämin ilmoittamaan, että vuosi 2019 tulee olemaan viimeinen tällä kokoonpanolla. 25 vuoden, tuhansien keikkojen ja kymmenen levyn jälkeen Henkka, Janne ja Jaska siirtyvät yhtyeestä sivuun ja vaihtavat elämänsä suuntaa. Fanit ja kannattajat jokaisessa kaupungissa ja maassa, jossa bändi on soittanut, tulevat kaipaamaan heitä." tiedotteessa kerrottiin.

Lisää kohua aiheutti se, että kyseisen kolmikon yritys oli hakenut itselleen oikeudet Children of Bodom -nimeen ja se oltiin myös saatu.

Soundi-lehti oli saanut Children of Bodom -keulakuvan Alexi Laihon, 40, kommentoimaan tilannetta:

- Jo vuosi sitten juteltiin, että kundit eivät jaksa tätä enää. On tullut perheenlisäystä, ja eikä se 23 vuoden rundaamisen jälkeen mikään ihme olekaan, jos joku ei enää jaksa. Ei tähän sen suurempaa draamaa liity.

Laiho kertoi myös siitä, että tavaramerkki ei kuulu enää hänelle eikä mies vielä tiedä, millä nimellä uusi kokoonpano tulee jatkamaan.

– Joo, mä lähdin siitä firmasta ja olin siinä vaiheessa niin väsynyt, että kelasin, että pitäkää se nimi, jos haluatte. Nyt nimiasia on auki. Voi olla, että meidän uuden kokoonpanon nimeä pitää twiikata hiukan johonkin suuntaan. Tai sitten se voisi olla pelkkä Bodom tai meidän jonkin biisin nimi. Laillisesti ei välttämättä olisi hyvä idea jatkaa täysin samalla nimellä. Mutta sen pitää olla sellainen nimi, joka viittaa siihen, että kyse on samasta pumpusta.

Laiho myös paljasti Soundille, että uusi kokoonpano on jo lähes löydetty. Laihon ja Daniel Freybergin lisäksi yhtyeessä tulee soittamaan "nuoria lahjakkaita kundeja".

– Siinä tulee olemaan tutut biisit, tuttu show ja kaksi tuttua lärviä. Kertoisin mielelläni, keitä rumpali ja basisti ovat, mutta en voi vielä. Sen voin sanoa, että ne ovat älyttömän lahjakkaita nuoria kundeja, jotka näyttävät erittäin hyvältä lavalla. Kiipparistin paikalle on kaksi vaihtoehtoa. Täytyy vielä käydä kuuntelemassa, miten ne soittavat, Laiho kertoi.

Koko mielenkiintoisen jutun voit lukea Soundi.fi-verkkosivuilta.

Lue myös: Children Of Bodomista eroaa useita jäseniä - viimeinen keikka Suomessa

Lue myös: Alexi Laihon soittokunto ei ole entisensä - "Kaikki tuntuu vaikealta"

Lähde ja koko juttu: Soundi

Uusimmat