Kuva: AOP

Metallican Lars Ulrich suree idolinsa kuolemaa: "Iso rooli yhtyeemme historiassa"

05.11.2019 20:45 - Lauri Kujanpää

Timi Hansen menehtyi 61-vuoden iässä.

Mercyful Fate -yhtyeessä soittanut basisti Timi Hansen on menehtynyt syöpään 4. marraskuuta 61-vuoden ikäisenä. Asian oli varmistanut yhtyeen keulakuva King Diamond.

Nyt Metallica-rumpali Lars Ulrich, 55, on muistellut idoliaan Instagram-sivullaan. Ulrich oli julkaissut Hansenista kuvan ja kirjoittanut sen yhteydessä suruvalittelunsa.

"Olen todella surullinen, kun kuulin Timi Hansenin kuolemasta. Hän ei ollut ainoastaan läheinen ystäväni, vaan myös iso osa sitä voimaa, joka auttoi Metallicaa löytämään äänensä ja suuntansa. Timi oli tietenkin Mercyful Faten alkuperäinen basisti, joka on myös ollut isossa roolissa Metallican historiassa. Yhdessä hänen bänditovereidensa kanssa, he toivottivat meidät tervetulleeksi Tanskaan vuonna 1984 ja antoivat meidän käyttää heidän studiotaan, jossa sävelsimme Ride the Lightning -albumin", Ulrich muun muassa kirjoittaa.

Lopuksi Ulrich vielä kertoo, että on jakanut Hansenin kanssa useita uskomattomia hetkiä ja muistuttaa, että Metallica on soittanut Mercyful Fate -nimisen kappaleen Garage Inc.-albumillaan, jossa yhtye coveroi suosikkiartistejaan.

Näet surumielisen julkaisun alta. Lepää rauhassa, Tim Hansen!

Jos julkaisu ei näy, paina tästä.

Lue myös: Metallica-rumpali julkaisi yhteiskuvan Valtteri Bottaksen kanssa - suomalaisrokkari kommentoi

Lue myös: Metallican Lars Ulrich puhuu James Hetfieldista - "Hän tekee, mitä hänen täytyy"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat