Mötley Crüe tähti vahvistaa: Soololevy heti bändin lopettamisen jälkeen

13.02.2014 07:00 - Mikko Räsänen

Mötley Crüe tulee lopettamaan toimintansa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että yhtyeen jäsenet katoaisivat musiikkibisneksestä.

Mötley Crüe tulee lopettamaan bändin heitettyä viimeisen kiertueen 72 jäähyväiskonserttia Pohjois-Amerikassa. Yhtyeen jäsenet ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan kukaan heistä ei saa esiintyä Mötley Crüe -nimellä vuoden 2015 jälkeen.

Sopimus ja bändin hajoaminen eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että bändin jäsenet olisivat ripustamassa soittimiaan naulaan. Bändin lopettamisen yhdeksi syyksi on arveltu kitaristi Mick Marsin terveysongelmia. Mars kärsii selkärankareumasta, jonka takia hänet on joskus jouduttu tuomaan konserttilavalle pyörätuolissa.

Mars on kuitenkin itse kertonut, että ei ole vetäytymässä musiikkibisneksestä, vaan aikoo tehdä soololevyn heti Mötley Crüen hajoamisen jälkeen.

- Aion pistää pystyyn siistin bändin kavereitteni kanssa. Se ei tule saamaan nimekseen Mick Mars Band, vaan annan sille oikean nimen, jota ihmiset eivät tunne, Mars kertoo ja sanoo, että suunnitteilla on myös elämäkerta.

- Sitä ei ole vielä aloitettu, enkä ole edes päättänyt, kenen kanssa haluan kirjoittaa sen.

Mars kommentoi myös terveysongelmiaan.

- Minulla on selkärankareuma. Sen näkee minusta ja se saa minut näyttämään ikäistäni vanhemmalta. Reuma on epämukava juttu, mutta se ei tapa minua, joten mitä sitten - musiikki on parasta lääkettä, Mars kertoo The Bear -radion haastattelussa.

Katso alta nostalgiakattauksena lajitelma Mötley Crüen parhaita videoita.

Kilpailut

Uusimmat