Kuva: AOP

Legendaarinen Kiss viimeistä kertaa Suomeen ensi kesänä

20.11.2019 11:00 - Reija Saarinen

Kiss soittaa viimeisen Suomen-keikkansa 27. kesäkuuta.

Maailman merkittävimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva yhdysvaltalainen KISS on parhaillaan uransa viimeiseksi jäävällä End Of The Road -maailmankiertueella. Suomalaisfanien onneksi yhtye pysähtyy myös Helsingissä, kun yhtye nousee lavalle Hartwall Arenalla 27. kesäkuuta 2020.  Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 26. marraskuuta 2019 klo 10.00 Ticketmasterissa.

KISSin kertoo viimeisen kiertueensa olevan omistettu miljoonille KISS-faneille:

"Kaikki mitä olemme viimeisen reilun neljän vuosikymmenen aikana saavuttaneet, on niiden miljoonien ihmisten ansiota, jotka ovat täyttäneet klubit, areenat ja stadionit ympäri maailman. Nämä ovat viimeiset bileet niille, jotka ovat keikoillamme käyneet ja viimeinen tilaisuus niille, jotka eivät vielä ole KISS-keikkaa kokeneet. KISS Army -jätämme jäähyväiset uramme suurimman show’n myötä ja poistumme samalla tavalla, kun aikoinaan tulimmekin. Armottomina ja pysäyttämättöminä

End Of The Road – kiertueen keikoilla on normaalilippujen lisäksi tarjolla VIP-lippuja, jotka sisältävät mm. pääsyn eksklusiiviseen pre-show loungeen, sekä mahdollisuuden saada valokuvan yhdessä bändin kanssa. KISS Army -fanklubilaisilla on lisäksi konserttilippujen ennakko-ostomahdollisuus. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.kissonline.com. Samasta osoitteesta löytyvät myös kaikki julkistetut kiertuepäivät ja -paikat.

KONSERTTI:

KISS (USA)

La 27.6.2020 Hartwall Arena, Helsinki

Ovet klo 18.30

LIPUT:

Myyntiin ti 26.11.2019 klo 10

Palvelumaksuineen alkaen 74 euroa Ticketmasterista ja osoitteesta livenation.fi

Lue myös: Kiss esiintyi kalastusveneellä ilman Paul Stanleyta - taustalla erikoinen syy

Lue myös: Laulaja sairastui - Kiss peruu Australian-kiertueensa

Uusimmat