Kuva: AOP

Ghost-keulakuva puhui Metallicasta - vertasi tulevaa levytystä Black Albumiin

30.11.2019 13:15 - Lauri Kujanpää

Ghost levyttää ensi vuonna 5. albuminsa.

Hartwall Arenalla muutama päivä sitten hurmannut Ghost pitää ensi vuonna kiertuetauon. Näillä näkymin yhtye soittaa ainoastaan yhden keikan ja keskittää loppuajan uuden albumin sävellystyöhön.

Yhtyeen keulakuva ja johtohahmo Tobias Forge, 38, sanoi tuoreessa Kerrang-lehden haastattelussa, tuleva levytys on Ghostin oma "Black Album".

- Pidän Metallican jäseniä kollegoina ja ystävinä nykyään, mutta he ovat silti mahtava Metallica. Minä olen lähettiläs ja he ovat presidenttejä. Kun otan Metallicasta vaikutteita, katson tällä hetkellä siihen, mitä he tekivät vuonna 1988: Mekin olemme Ghostin kanssa nyt neljännen albumimme kiertueella. Joten seuraava pysäkkimme on oma Black Albumimme.

Black Album oli levy, joka nosti Metallican lopulta yhdeksi maailman suurimmista bändeistä. Levy pitää sisällään muun muassa hitit Enter Sandman sekä Nothing Else Matters.

Ghost julkaisi neljännen albuminsa Prequelle vuonna 2018 ja on sen jälkeen kiertänyt suuria areenoita ympäri maailman. Ehkäpä yhtyeen viides levy nostaa bändin stadionluokkaan? Sen tulevaisuus näyttää.

Lue myös: Ghost julkaisi uutta musiikkia, fanit ylistävät: "Aivan mahtava!"

Lue myös: Ghost-keulakuva ei käytä bändiään uudella albumilla - paljastaa syyt päätöksen taustalla

Lähde: Metal Injection

Kilpailut

Uusimmat