Kuva: AOP

Tunnettu heavy metal -bändi haukkui Turun keikkapaikan: "Emme soita täällä enää koskaan"

02.12.2019 15:45 - Lauri Kujanpää

Moonspell julkaisi asiasta tiedotteen Facebook-sivullaan.

Portugalilainen heavy metal -yhtye Moonspell on julkaissut Facebook-sivullaan väkevän tiedotteen, jossa kertoo, että ei ole ollut iloinen saamastaan kohtelusta.

Moonspell keikkaili Turun Apollossa 1. joulukuuta, ja kirjoittaa nyt, että ei aio enää koskaan palata kyseiselle klubille.

"Teimme parhaamme, että saamme tuotua meidän show´mme klubille, jota ei oltu yhtään valmisteltu metallikeikkaan. Jotkut henkilökunnasta sekä järjestyksenvalvojista olivat todella julmia, epäystävällisiä ja tekivät elämästämme vaikeaa. Myös tiettyjen fanien pitäisi ymmärtää säännöt ja kunnioittaa enemmän esiintyjiä. Haluamme kiittää kaikkia, jotka tulivat paikan päälle musiikin takia ja toivomme ,että tietyt tapahtumat eivät pilanneet teidän kokemustanne. Moonspell haluaa palata vielä Turkuun parempiin olosuhteisiin, mutta emme aio soittaa tällä klubilla enää koskaan", tiedotteessa kirjoitetaan.

Moonspell on perustettu 90-luvun alussa ja se on julkaissut urallaan 11 albumia. Yhtyeellä on vankka fanikunta ympäri maailman ja se on todella suosittu esimerkiksi Saksassa.

Näet tiedotteen alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Pariskunta harrasti seksiä metallibändin keikalla - keulakuva julkaisi tilanteesta videon

Uusimmat