Kuva: all over press

Mötley Crüe panostaa tulevaan kiertueeseen - personal trainereita sekä ravintoterapeutteja!

18.12.2019 15:15 - Lauri Kujanpää

Nikki Sixx perusti paluuta lehdistötilaisuudessa.

Kasarijyrä Mötley Crüen piti lopettaa kiertäminen vuonna 2015 ja yhtyeen koskettavat jäähyväiset nähtiin saman vuoden lopulla Los Angelesissa.

Yhtye on kuitenkin muun muassa The Dirt -elämäkertaelokuvansa menestyksen takia päättänyt jatkaa ja palaakin soittamaan stadioneille Yhdysvalloissa yhdessä Def Leppardin, Poisonin ja Joan Jett & The Blackheartsin kanssa.

Nyt yhtyeen manageri Allen Kovac on puhunut paluusta Fox Business -julkaisun haastattelussa.

- Kun menen nettiin, näen siellä Mötley Crüen kirjan, dokumentin, keikkajulkistukset sekä cd-myyntien ja striimausten nousut. Yhtye on tällä hetkellä kaikkien huulilla.

Kovac myös paljastaa, että yhtyeen jäsenet ovat aloittaneet terveytensä parantamisen.

- Jotkut heistä työskentelevät personal trainereiden kanssa, jotkut taas ravintoterapeuttien. He haluavat tuoda parastaan tulevalle kiertueelle. He juuri kertoivat, että ovat innoissaan ja täysin valmiita palaamaan.

Yhtyeen basisti Nikki Sixx, 61, perusteli paluuta Hollywoodissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

- En todellakaan uskonut viimeisen kiertueen jälkeen, että työskentelisimme enää koskaan yhdessä. Emme todellakaan tulleet tuolloin toimeen.

- Kiersimme 35 vuotta ja välit tulehtuivat pahasti. Kuitenkin tauko teki hyvää, sillä kun teimme The Dirt -elokuvaa, aloimme taas hengailemaan yhdessä. Silloin huomasimme, kuinka paljon olemme kaivanneet tätä ja toisiamme. Sitten menimme studioon tekemään uusia kappaleita ja asiat alkoivat pyörimään eteenpäin kuin itsestään.

Lue myös: Nyt se varmistui: Mötley Crüe tien päälle kasarisuuruuksien kanssa

Lue myös: Mötley Crüe -elokuva julkaistiin - luvassa huumesekoiluja, rokkia ja alastomia naisia

Lue myös: Mötley Crüe -kitaristi selittelee kohulupaustaan: 'Minä vain vitsailin!'

Lähde: The Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat