Kuva: Lauri Kujanpää

Children Of Bodomin lähipiiriin kuuluva Samy Elbanna: "Bodom oli minulle suurin vaikuttaja"

20.12.2019 10:15 - Lauri Kujanpää

Elbanna on saanut virallisen "Bodom-kasteen".

Lost Society on kiertänyt usein Children Of Bodomin kanssa. Yhtyeet ovat levittäneet yhdessä suomalaisen metallin ilosanomaa kotimaan lisäksi muun muassa Yhdysvalloissa.

Lost Societyn keulakuva Samy Elbanna, 24, kertoi Radio Cityn haastattelussa toimittaja Henri Laukalle, että Bodomin uutinen lopettamisesta nykyisellä kokoonpanolla oli kova paikka.

- Kyllähän se oli hel*etin kova paikka. Bodom on ollut minulle se suurin vaikuttaja suomalaisesta musiikista, ja ekoja bändejä, joita olen koskaan kuunnellut. Jätkät ovat tehneet niin hemmetin hyvää musiikkia ja näyttäneet, kuinka soittimia pitää soittaa, Elbanna sanoi ja jatkoi:

- Puhuimme kitaristimme Artun kanssa, että Bodom on vähän sellainen bändi, että sen luuli aina olevan olemassa. Olen todella kiitollinen siitä, miten he ovat meitä auttaneet ja kuinka he ovat olleet kuin isoveljiä meille.

Elbanna on myös kastettu Children of Bodomin lähipiiriin, ja mies sanookin, että aikoo nähdä yhtyeen jäseniä myös tulevaisuudessa.

- Odotan kuitenkin innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja olen äärimmäisen onnellinen siitä, että tiedän, että tämä ei tule olemaan viimeinen kerta, kun niitä jätkiä näen. Pitää kuitenkin muistaa myös se, että vaikka live-esiintymiset loppuvat, elää heidän musiikkinsa aina.

Elbanna soittaa Alexi Laihon kanssa The Local Bandissa.

Haastattelun ensimmäisen osion voit lukea täältä.

Lue myös: Lost Societyn Samy Elbanna kuluneesta vuodesta: "Yhtään krapulaa ei jäänyt tänä vuonna käsiin"

Lue myös: Children Of Bodom jätti jäähyväiset Helsingissä - rumpali piti koskettavan puheen

Lue myös: Lost Societyn Samy Elbanna on kastettu Children Of Bodomin sisäpiiriin - rituaali "kirveli silmissä"

Kilpailut

Uusimmat