Kuva: Lauri Kujanpää

Marco Hietala kertoo Nightwish-kuulumisia: "Tuomas istuu vielä studiossa miksaamassa"

20.12.2019 19:15 - Lauri Kujanpää

Hietalan soololevy julkaistaan myös englanniksi.

Nightwish julkaisi joulukuun alussa Decades: Live In Buenos Aires -albumin, joka on saatavilla myös dvd:nä sekä Blue/Rayna. Kyseisellä teoksella Nightwish soittaa kappaleita koko uranasa varrelta livenä.

Nightwish on myös ilmoittanut, että uusi studioalbumi ilmestyy ensi vuonna. Yhtyeen basisti Marco Hietala, 53, kertoi vastikään United Rock Nations -julkaisun haastattelussa, että Nightwish-johtohahmo Tuomas Holopainen, 42, on tällä hetkellä studiossa.

- Tuomas on tällä hetkellä miksaamassa albumia Helsingissä, ja tekee sitä vielä muutaman päivän, ennen kuin siirrymme kokonaan joululomalle. Seuraavana vuonna tapahtuu taas suuria, kun julkaisemme uuden albumille ja palaamme tien päälle.

Hietala julkaisi kesällä sooloalbumin Mustan Sydämen Rovio, joka julkaistaan myös englanniksi nimellä Pyre of the Black Heart.

- Kun albumi käännettiin englanniksi, halusin pysyä uskollisena samalle tarinalle kuin suomenkielisessä versiossa. Tietenkin siinä joutuu tekemään tietynlaisia lyyrisiä muutoksia, mutta idea on kaikissa kappaleissa sama.

Hietala lämmittelee Nightwishia usealla eri keikalla sekä soittaa myös joillakin festareilla kaksi keikkaa: soolona sekä Nightwishin kanssa.

Lue myös: Nightwishin Marko Hietala hukuttaa surun töihin - "Ennen tein hommia liikaa"

Lue myös: Marko Hietalan sooloalbumi pian myös englanniksi - kuuntele ensimmäinen maistiainen

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat