Kuva: AOP

Huhumyllyt kiihtyvät - AC/DC:n uusi albumi julki jo ensi kuussa?

20.01.2020 21:45 - Lauri Kujanpää

Brian Johnsonia kuullaan lähteen mukaan uudella albumilla.

Vuoden 2019 keväällä AC/DC-fanit innostuivat kovasti, kun radiojuontaja Eddie Trunk paljasti, että AC/DC palaa kiertämään laulajansa Brian Johnsonin kanssa

- Minulla on luotettavia lähteitä, jotka ovat kertoneet, että AC/DC lähtee kiertueelle jälleen Brian Johnsonin kanssa. Tämä on vielä varmistamatonta tietoa bändin leiristä, mutta sanotaanko, että minulla on hyvin luotettavat lähteet.

- AC/DC aikoo julkaista myös jonkinlaisen albumin ja se tulee olemaan kunnianosoitus edesmenneelle Malcolm Youngille. Kuten esimerkiksi Back in Black -albumi oli kunnianosoitus Bon Scottille, Trunk ilmoitti tuolloin.

Nyt australialainen radiopersoona Eddie McGuire on lyönyt lisää vettä huhumyllyihin. Mies nimittäin kertoi maanantaina 20. tammikuuta, että AC/DC julkaisisi uuden albumin jo helmi-maaliskuussa.

- Minulle on tullut sähköposti, jossa kerrotaan, että AC/DC julkaisisi uuden albumin helmi-maaliskuussa, mutta myös kiertää Australiassa ensi syksynä. Brian Johnson palaa laulajaksi ja Phil Ruddin rumpuraitoja saatetaan myös kuulla levyllä.

Twisted Sister -yhtyeen keulakuva Dee Snider kirjoitti joulukuussa Twitter-sivullaan, että yhtye on nauhoittanut edesmenneen Malcolm Youngin kappaleita.

"Lepää rauhassa Malcolm Young. Mutta onneksi neljä muuta elossa olevaa jäsentä ovat nyt palanneet yhteen ja nauhoittaneet Malcolmin tekemiä kappaleita. Malcolmin veljenpoika Stevie Young tulee korvaamaan Malcolmin (näin on tehty muutaman kerran aikaisemminkin). Tämä on lähimpänä sitä aitoa ja oikeaa bändiä"

Elämme todella mielenkiintoisia aikoja!

Lue myös: Twisted Sister -keulakuva puhuu AC/DC:n paluusta: 'He ovat jälleen yhdessä'

Lue myös: Tunnettu radiojuontaja: "AC/DC palaa kiertämään Brian Johnsonin kanssa"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat