Kuva: AOP

"Emme eläköidy koskaan!" - Iron Maiden -keulakuva jyrähti puhetilaisuudessa

10.02.2020 10:15 - Lauri Kujanpää

Dickinson vastaili faniensa kysymyksiin puhetilaisuudessa.

Iron Maiden -yhtyeen laulaja Bruce Dickinson, 61, oli What Does This Button Do? -puhekiertueensa keikalla Bukarestissa Romaniassa.

Tilaisuudessa eräs fani oli kysynyt Dickinsonilta, että mitä Iron Maidenille tapahtuu sen jälkeen, kun yhtyeen jäsenet jäävät eläkkeelle.

Dickinson vastasi seuraavasti:

- Ehkäpä, kun me eläköidymme, niin käytämme jotain toisia muusikoita emmekä lähde esimerkiksi hologrammi-pelleilyyn mukaan. Ehkäpä Iron Maiden kiertää statisteilla ja me voimme vain kerätä rahat ja istua sohvalla! Hyvä idea, mutta niin ei koskaan tule tapahtumaan, koska me emme eläköidy perhana koskaan, Dickinson jyrähti.

Laulaja puhui samasta asiasta myös vuosi sitten Late Motiv -ohjelman haastattelussa ja vertasi sitä lentokapteenina olemiseen.

- En näe syytä, miksi meidän pitäisi koskaan eläköityä. Lentokapteenina sanotaan aina, että kukaan ei kuole lentokoneessa. Vaikka hemmon pää olisi irti hänen kehostaan, hän ei ole kuollut, koska jos pomo, kapteeni tai joku sanoo "Tuon kaverin pää tippui juuri" "Onko hän kuollut?" "No, hän ei ole kuollut, ennen kuin joku sanoo virallisesti, että hän on kuollut". Joten, kukaan ei kuole, ennen kuin joku nousee ja julistaa "Kyllä, hän ehdottomasti kuollut". Joten se sama asia on rokissa ja rokkibändeissä. Emme kuole koskaan. Vaikka olisimme oikeasti kuollut, emme silti koskaan tavallaan poistu, Dickinson veisteli.

Lue myös: Iron Maidenin konsertissa ikävä välikohtaus - nyt myös poliisi kommentoi tapahtumaa

Lue myös: Bruce Dickinsonin 29 vuoden liitto on ohi - uusi rakas 15 vuotta nuorempi fitness-ohjaaja

Lue myös: Iron Maiden -laulaja paljastaa: "Me emme laske sävellajia"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat