Kuva: AOP

Entinen Iron Maiden -solisti haluaa pitää fanitapaamiset ilmaisina - varsin hyvästä syystä

04.03.2020 19:45 - Lauri Kujanpää

Bayley lauloi Iron Maidenissa vuosina 1994-1999.

Iron Maidenissa 90-luvulla laulanut Blaze Bayley, 56, on sinällään erikoinen artisti, että hän ei pidä maksullisia fanitapaamisia.

Bayley kertoi Metal Domination -julkaisulle, että hänellä on siihen varsin hyvä syy.

- Olen täydellisen itsenäinen. Minulla ei ole isoa levy-yhtiötä tai muuta rahoitusta. Fanit mahdollistavat työni: Kun he ostavat levyjäni, saan rahaa ja voin tehdä seuraavan levyn. Tämä koko juttu on vain minulle ja faneilleni, Bayley pohjusti ja jatkoi:

- Jokaisen konsertin jälkeen haluan pitää ilmaisen Meet and Greet -hetken, jotta voin henkilökohtaisesti kiittää kaikkia siitä, että he mahdollistavat työni.

Bayley on toiminut jo yli 20 vuotta sooloartistina ja on onnellinen, että voi tehdä rakastamaansa työtä.

- Olen todella onnekkaassa asemassa, kun minulla on mahtavia faneja, jotka mahdollistavat tämän. Saan jatkuvasti sähköposteja siitä, että minulta halutaan uutta musiikkia tai minut halutaan soittamaan eri paikkoihin.

Bayley aloitti laulajauransa Wolfsbane-yhtyeessä ja siirtyi Iron Maidenin laulajaksi vuonna 1994, kun Bruce Dickinson erosi yhtyeestä. Bayleyn komennus legendaarisessa brittibändissä kesti kahden albumin verran: The X Factor julkaistiin vuonna 1995 ja Virtual XI vuonna 1998.

Lue myös: Entinen Iron Maiden -solisti Blaze Bayley esiintyi akustisesti - täräytti ilmoille myös Maidenia

Lue myös: Blaze Bayley ylistää aikaansa Iron Maidenissa - "Opin noina aikoina paljon"

Lähde: Blabbermouth

Uusimmat