Kuva: Mikko Räsänen

Marko Hietala esitti soolotuotantoaan englanniksi - katso tyylikäs live-veto!

11.03.2020 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hietalan pääbändi Nightwish julkaisee uuden albumin 10. huhtikuuta.

Nightwish- ja Tarot-yhtyeistä tuttu basistilaulaja Marko Hietala, 54, levytti viime vuonna sooloalbuminsa sekä suomeksi että englanniksi.

Hietala keikkaili soololevynsä myötä myös ahkerasti pitkin maapalloa ja miehen levy-yhtiö Nuclear Blast julkaisi helmikuussa hieman livemateriaalia, kun Hietala yhtyeineen esitti Black Sabbathin klassikkokappaleen War Pigs.

Nyt herkkua on saatavilla lisää, sillä YouTubesta löytyy pro-kameroilla kuvattu veto, jossa bändi vetää livenä Star, Sand And Shadow -kappaleen, joka on Hietalan sooloalbumin kolmas kappale.

Jos video ei toimi, katso se tästä.

Hietala kertoi viime vuonna Voice.fi:n haastattelussa, että Mustan Sydämen Rovio (eng. Pyre of the Black Heart) -albumi on hänen mielestään "hard-progea"

- Sieltä levyltä kuuluu kaikki sellainen, mikä minuun on vaikuttanut tässä vuosikymmenien varrella. Sieltä kuuluu kaikenlaisia vaikutteita ja huomasin itsekin sen. Tämä ei ole pelkästään heavya, ei hard rockia eikä progea, niin sanotaanko, että se on sitten hard-progea! Hietala nauroi.

Tällä hetkellä Hietala valmistautuu Nightwishin uuden albumin julkaisuun. Human :II: Nature -niminen teos julkaistaan 10. huhtikuuta.

Voice.fi, Radio City ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Marko Hietala täräytti soolokeikallaan Black Sabbath -klassikon - katso video

Lue myös: Nightwishin Marko Hietala hukuttaa surun töihin - "Ennen tein hommia liikaa"

Kilpailut

Uusimmat