Kuva: AOP

Iron Maidenin ex-laulaja tsemppaa fanejaan: "Ei ole rikos olla iloinen"

24.03.2020 22:45 - Lauri Kujanpää

Blaze Bayley rohkaisee fanejaan Facebook-sivullaan.

Iron Maidenissa 90-luvulla laulanut Blaze Bayley, 56, julkaisi faniensa iloksi videon, jossa haluaa puhua hetken koronavirusuhasta.

Bayleyn Facebook-sivulla nähtävälla videolla mies kiittää fanejaan tuesta ja haluaa tsempata heitä hyvin outoina aikoina.

- Haluan sanoa kaikille, että on ok tuntea olonsa kurjaksi ja stressaantuneeksi. Mutta avain selviytymiseen on positiivisessa ajattelutavassa ja siinä, että ei saa luovuttaa koskaan. Kun kerta olemme kaikki samassa tilanteessa, yritetään myös päästä sen yli yhdessä.

- Kun olet iloinen, sinun immuniteettisi toimii paremmin: Joten kuuntele hyvää musiikkia, katso komedioita ja tee kaikkea sitä, mikä saa sinut voimaan hyvin, jotta stressi ei valtaa mieltäsi. Ei ole rikos olla iloinen.

Voit katsoa koko videon alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Bayley aloitti laulajauransa Wolfsbane-yhtyeessä ja siirtyi Iron Maidenin laulajaksi vuonna 1994, kun Bruce Dickinson erosi yhtyeestä. Bayleyn komennus legendaarisessa brittibändissä kesti kahden albumin verran: The X Factor julkaistiin vuonna 1995 ja Virtual XI vuonna 1998.

Lue myös: Entinen Iron Maiden -solisti haluaa pitää fanitapaamiset ilmaisina - varsin hyvästä syystä

Lue myös: Iron Maidenin Bruce Dickinsonille ei ole ongelma laulaa Blaze Bayleyn aikaisia kappaleita

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat