Kuva: AOP

Jack Osbourne uskoo, että Ozzy palaa vielä keikkalavoille: "Keikkojen peruminen oli iso pala"

21.05.2020 11:15 - Lauri Kujanpää

Ozzy Osbournesta julkaistaan kesällä uusi dokumentti.

Ozzy Osbournen, 71, poika Jack Osbourne, 34, puhui Collider-julkaisulle tulevasta Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne -dokumentista, joka julkaistaan kesällä. Dokumentissa juhlistetaan Osbournen elämää ja siinä pääsevät ääneen muun muassa   Sharon Osbourne, Rick Rubin, Ice-T, Marilyn Manson, Rob Zombie, Jonathan Davis sekä Post Malone.

Mielenkiintoista haastattelussa oli varsinkin se, että Jack Osbourne innostui pohtimaan isänsä eläköitymistä.

- Viime dokumentista on aikaa 10 vuotta ja sen jälkeen monet asiat ovat muuttuneet. Luulen, että seuraavien 5-10 vuoden aikana isä eläköityy ja ajattelinkin, että nyt uudelle dokumentille olisi tilausta.

Vuoden alussa Ozzy Osbourne paljasti, että sairastaa Parkinsonin tautia. Jack Osbourne sanoi, että asiasta oli vaikeaa puhua isälle.

- Minulle vaikein asia tuossa oli se, että oli hankala sanoa isälle, joka on työskennellyt 50 vuotta aktiivisesti, että et voi pakolla enää tehdä niin. Pahimmillaan ajattelin, että hän ei voi enää tehdä mitään, sillä diagnoosi ja siitä seurannut vamma olivat vakavia.

- Tällä hetkellä hän on onneksi paremmassa tilanteessa ja hän toipuu hitaasti. Luulen, että hän palaa vielä esiintymään. Isälle keikkojen peruminen oli todella iso pala.

Lue myös: Ozzy Osbournella ristiriitaiset ajatukset lepakko-kohusta: 'En halua, että minut muistetaan siitä'

Lue myös: Ozzy Osbourne ei murehdi kuolemaa: "Se tulee tapahtumaan meille kaikille"

Lue myös: Ozzy Osbourne paljasti sairastavansa Parkinsonin tautia - "Tämä on ollut todella haastavaa"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat