Kuva: Mikko Räsänen

Amorphis soittaa kaksi striimauskeikkaa - "Olemme saaneet asiasta useita yhteydenottoja"

20.05.2020 13:45 - Lauri Kujanpää

Amorphis joutui siirtämään alkuperäiset juhlakeikat lokakuulle.

Suomalainen metalliyhtye Amorphis soittaa kaksi striimauskeikkaa kesän alussa. Keikat nähdään SemiLive-palvelussa 3.-4. kesäkuuta.

Yhtye joutui siirtämään 30-vuotisjuhlakonserttinsa lokakuulle ja päättikin nyt yllättää faninsa virtuaalisilla konserteilla.

- Amorphis on saanut useita yhteydenottoja asian tiimoilta, joten päätimme nyt soittaa kaksi eri juhlakeikkaa striimin kautta, kertoo kitaristi Esa Holopainen.

Amorphis 30th Anniversary Stream From The Northi Side -keikkojen aikataulut ovat seuraavat:

Keskiviikko 3. kesäkuuta 2020
Los Angeles 5 pm / Chicago 7 pm / New York 8 pm / Mexico City 7 pm / São Paulo 9 pm /Tokyo 9 am (+ 1 day) / Helsinki 3 am (+1 day)

Torstai 4. kesäkuuta 2020
Helsinki 21:00 / Berlin 20:00 / London 19:00 /Moscow 21:00 / Tokyo 03:00 (+ 1 day)

Koko tiedotteen näet alta. Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Amorphis siirsi juhlakonserttien päivämäärää lokakuulle - syynä koronavirusrajoitukset

Uusimmat