Kuva: AOP

Metallican maanantaivideot jatkuvat - nyt muistellaan ysärivuosia

02.06.2020 22:15 - Lauri Kujanpää

Videolla yhtyeen jäsenet esiintyvät lyhyillä hiuksilla.

Metallijärkäle Metallica ilmoitti aikaisemmin keväällä, että aikoo piristää koronakaranteenissa eläviä ihmisiä julkaisemalla joka maanantai kokonaisen keikan. Kyseinen lupaus on myös pitänyt ja Metallican YouTube-sivulla on nähty jo useita konsertteja eri vuosilta ja eri paikoista.

Tällä kertaa Metallica hemmoteli fanejaan vuoden 1997 keikalla, joka tapahtui Salt Lake Cityssä tammikuussa. Videolla yhtye on leikannut jo hiuksensa Load-albumin tiimoilta.

Näet videon alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Metallica-rumpali Lars Ulrich ja kitaristi Kirk Hammett olivat vastikään puhuneet Ride The Lightning -kakkosalbumin teosta Metal Hammer -lehden haastattelussa. Kun aiheeksi tuli kappale Trapped Under Ice, puhui Hammett liittymisestään bändiin. Kappaleessa on nimittäin samankaltaisuuksia Exoduksen Impaler-biisiin, joka julkaistiin myöhemmin.

- Osat kappaleeseen tulivat minun kirjoittamastani musiikista. En tunne siitä syyllisyyttä, mutta se, että lähdin bändistä, jonka olin perustanut lukiossa, toi mukanaan syyllisyyden. Olen tuntenut Exodus-rumpali Tom Huntingin 16-vuotiaasta ja kitaristi Gary Holtin 17-vuotiaasta lähtien. Olemme nykyään läheisiä, mutta tuohon aikaan välit olivat viileämmät.

Lue myös: Kirk Hammett muisteli aikaa, kun jätti perustamansa yhtyeen Metallican vuoksi - 'Syyllisyys painoi'

Lue myös: Metallica jatkaa faniensa hemmottelua - julkaisi kokonaisen keikan 80-luvun alkupuolelta

Lue myös: Rokkilehti listasi parhaat Metallica-coverit - myös Apocalyptica mukana

Kilpailut

Uusimmat