Kuva: AOP

Onko Sebastian Bachin ja vapaapainitähden tappelu lavastettu? Ei, jos yhtyetoverilta kysytään

27.07.2020 15:15 - Lauri Kujanpää

Sebastian Bach ja Chris Jericho ovat olleet viime aikoina sanasodassa.

Uutisoimme vastikään siitä, kuinka vapaapainimaailmasta ja Fozzy-yhtyeestä tunnettu Chris Jericho, 49, ja entinen Skid Row -keulakuva Sebastian Bach, 52, ovat olleet viime aikoina tukkanuottasilla. Kaksikko on väitellyt tulisesti somessa ja jopa haastaneet toisiaan kaksintaisteluihin.

Useat nettikeskustelijat ovat pohtineet, että onko kyseessä ollut vain lavastettu sanasota, jolla halutaan promota molempien henkilöiden työasioita, kuten levyjä, keikkoja ja tapahtumia.

Bachin pitkäaikainen basisti Rob DeLuca kuitenkin sanoo, että kyseessä on ihan oikea taistelu.

- Monet uskovat, että tuo tilanne on lavastettu, mutta se ei ole. Tiedän, millainen Bach on ja tiedän hänen mielipiteensä. Chrisia en tunne enkä ole kuullut hänen bändiään.

- Olen lukenut myös siitä, että monen mielestä Bach ylireagoi. Minusta se ei ole niin, koska taustanauhat ovat iso juttu musiikkialalla ja niistä monet eivät tiedä mitään.

Bachin ja Jerichon sanasota lähti liikkeelle, kun Bach syytti Jerichoa ja hänen yhtyettään taustanauhojen käyttämisestä. DeLuca ymmärtää Bachin turhautumisen.

- Yhtyeissä, joissa olen ollut - Bach, UFO, Spreag Eagle - emme ole käyttäneet taustanauhoja enkä ole ikinä kuullut kenenkään niitä käyttävän. Jos Bach on turhautunut, se johtuu siitä, että hän haluaa tuoda esille nämä kaksi eri leiriä. Toiset käyttävät nauhoja, toiset eivät. Minä en ala tuomitsemaan kuitenkaan ketään. Jokaisen täytyy tehdä omat valintansa.

Lue myös: Vapaapainitähti lauloi Skid Row'ta, Sebastian Bach haukkui täysin: "Olet täysi vitsi"

Lue myös: Sebastian Bach: "KISS ei huulisynkkaa"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat